פרוסות חצילים\קישואים מטוגנות בציפוי קריספי

נטעליג

New member
פרוסות חצילים\קישואים מטוגנות בציפוי קריספי

לא לבישול\הגשה כחלק ממתכון מורכב יותר, סתם ככה.
במתכון של משפחתי צריך לטבול אותן בתערובת שמכילה ביצה.
האם קיים תחליף פשוט ללא טופו\קמח קטניות?

 
את מתכוונת סטייל שניצל? עם פירורי לחם?

אני מניחה שעם אקוואפאבה (הנוזל של בישול קטניות) אפשר לאלתר משהו.
אולי גם עם קורנפלור מעורב במים - לא ניסיתי!
אני משתדלת להימנע מטיגון, ואצלנו להיט פרוסות חצילים אפויות, בתחמיץ. עכשיו שנזכרתי בהן, אולי אכין לחג
 

ימימה

New member
הכי טעים

עם קמח חומוס. אצלנו מתים על זה. עושים בלילה מקמח חומוס ומלח/פלפל, טובלים ומטגנים. יותר טעים מה"רגיל" עם הביצה
 

RSPA

New member
חצילים בתחמיץ...ואמרת הכל. אני מת על זה.


אני מכין אותם בדומה לשלך. אופה אותם כמוך בתנור ואח"כ לתוך הנוזלים והתבלינים של המתכון הבא >>[URL]https://www.moshavnik.co.il/matkonA[/URL]
מתכון כל כך פשוט, מעט מרכיבים, בלי מלח בכלל (טוב לבריאות...) וזה יוצא ממש מעדן. שווה לך לנסות. האמיני לי.
 

נטעליג

New member
היי לא, זו תערובת של ביצה,קמח ומים, דומה קצת לפנקייק

כששמים את הפרוסות במחבת הציפוי "מתנפח".
גם אני משתדלת להמנע מטיגונים, אבל זה מאכל אהוב על אמא שלי ואם היא כבר מבקשת לאכול משהו, אנחנו שמחים מאד.
 
מנסיון

זה יוצא מאד מאד מאד דומה לציפוי ביצה קמח מים... בפרט אם תוסיפי מעט אבקת אפיה לתערובת
 
קמח חומוס עם מי סודה

משומה נדמה היה לי שזה במקום הנכון...
יוצא דומה להפליא ואם את מתבלת היטב אז בכלל
 

RSPA

New member
יש כמה אפשרויות

לצפות את החצילים בתערובת של קמח רגיל או קמח חומוס שמעורבים יחד עם מי סודה או בירה. הכל לפי רצונך. אפשר להוסיף לתערובת הזו תבלינים כרצונך.
אפשר גם לטבול אותם אח"כ בפירורי לחם מוזהבים - ואז להכניס לשמן חם או להכניס לתנור אחרי ריסוס בשמן.
 
למעלה