מיקי מהי - שאלה בענין הדמוי כבד. למה את מרתיחה טופו במים?

  • פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
מיקי מהי - שאלה בענין הדמוי כבד. למה את מרתיחה טופו במים?

מה הסיבה ומה זה נותן? האם לפעולה הזאת מתלווים ריחות של פצצת סירחון?
 

RSPA

New member
תודה, אבל איך זה מאריך? מה זה עושה בדיוק?

זו תובנה פרטית שלך או שניתן לקרוא על כך הסבר מפורט במקום כלשהו?
זה ממש מענין אותי.
לענין הריח - השתמשתי בטופו רגיל של צוריאל שהיה בתוקף ונטול ריחות כלשהם ותוך כדי ההרתחה שלו התחיל סירחון אמיתי. אולי החימום מפרק משהו במרכיבים המקרישים הספציפיים של הטופו הזה (משהו גפריתי?). אחרי ששפכתי את המים בסוף התהליך לא היו יותר ריחות.
 
תובנה שלי

אחרי שפעם אחת הכנתי כזה ממרח וכנראה שהבצל החם והטופו הלא מבושל קיצרו מאד את חיי התוצר הסופי משבוע ליום וחצי,אחר כך שוב אז החלטתי על דעת עצמי לנסות ...נסיון של הרתחה על מנת לבשל סידר את זה.
בממרחים שכל הרכיבים קרים ונכנסים לקרור זה לא קרה לנו. מאף פעם.

מעולם לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר ככה שאין לי מושג.
 
למעלה