אפשר לערבב עדשים ירוקות עם שחורות?

xfwind

New member
אפשר לערבב עדשים ירוקות עם שחורות?

התכוונתי להכין תבשיל עדשים אדומות ומצאתי במקרר קצת שחורות (קטנות) וקצת ירוקות (די גדולות).

השאלה היא האם שני הסוגים מגיבים דומה לבישול?

בעקרון אני מטגן בצל + קצת אוקרה ואז מוסיף את העדשים (לאחר השרייה של כשעה במים רותחים) + מים. מוסיף תיבול כהנה וכהנה (כורכום וקרי קצת דומיננטים).

על הצלחת אני מניח את הנ"ל על אורז....



 

xfwind

New member
טוב, נראה שאין בעיה...ערבבתי השריה משותפת....

תיכף נכנס לטיגון הבצל ויאללה...הריח הטוב....



 
למעלה