מה באמצע השבוע בקלחת?
אצלנו היום שוב גלילות חציל הפעם מרוחות בממרח כוסמת ירוקה עדשים כתומים שום עשבי תיבול זסט לימון ומעט טחינה גולמית ברוטב יוגורט סויה מיצלימון עלי קורנית טריים ושמרי בירה
תבשיל שכבות-פרוסות בצל דקות עליהן קישואים עגולים פרוסים דק והרבה שמרי בירה ואז עגבניות פרוסות ועליהן טופו פרוס דק ושוב שכבת עגבניות טריות הפעם גם חצי ראש שום קצוץ דקדק מלח פלפל שחור גרוס זרזיף שמן זית. על האש, יצא מלבב.
בתנור חצאי תפוחי אדמה בקליםתם על שמן זית מוברש זרוע מלח ורוד גס.
ראש כרוכית פרוס, מוברש בשמן זית ובזוק מלח ושמרי בירה.
מאתמול נשאר פחות מרבע עוגה בחושה נ"ג עתירת שקדים שבורים גס וחתיכות תפוחים מסוכרים עם קינמון.
מה אצלכם?
אצלנו היום שוב גלילות חציל הפעם מרוחות בממרח כוסמת ירוקה עדשים כתומים שום עשבי תיבול זסט לימון ומעט טחינה גולמית ברוטב יוגורט סויה מיצלימון עלי קורנית טריים ושמרי בירה
תבשיל שכבות-פרוסות בצל דקות עליהן קישואים עגולים פרוסים דק והרבה שמרי בירה ואז עגבניות פרוסות ועליהן טופו פרוס דק ושוב שכבת עגבניות טריות הפעם גם חצי ראש שום קצוץ דקדק מלח פלפל שחור גרוס זרזיף שמן זית. על האש, יצא מלבב.
בתנור חצאי תפוחי אדמה בקליםתם על שמן זית מוברש זרוע מלח ורוד גס.
ראש כרוכית פרוס, מוברש בשמן זית ובזוק מלח ושמרי בירה.
מאתמול נשאר פחות מרבע עוגה בחושה נ"ג עתירת שקדים שבורים גס וחתיכות תפוחים מסוכרים עם קינמון.
מה אצלכם?