מה זה? היכן המדור של אוכל לשבת?

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
מה זה? היכן המדור של אוכל לשבת?

אז אצלי עלי גפן עם אורז
בורגול
אפונה מש ועדשים
פירות וירקות
חומוס
לחם
חלב סויה
אצלכם בוודאי יותר מעניין!!!
 
מגוון יחסית! יפה לך

אצלנו לביבות מרווה ירושלמית ואורז,שבבי סויה הכל טחון ומטוגן

עלי מרווה ממולאים בתערובת אורז ירקות שבבי סויה והרבה תבלינים הודיים מונחים על מצע פרסה עגבניות שרי שום בנדיבות וקישוא

מרק ירוקים טחון וחריף- סלרי קישואים כוסברה שום בצל

חצאי תפוחי אדמה אפויים עם פרוסות עבות של בטטה וחצאי בצלים קטנים

סלט קולרבי צנוניות בצל ירוק ועלי גינה עם הרבה לימון

קוביות סלק גזר ודלעת אפויות עם מעט שמן מלח וחומץ בלסמי

פלאפל משולב מחומוס ועדשים צהובים עם הרבה ירוקים וכמון

חומוס

טחינה

סלט ירקות רב צבע

כרובית וברוקולי בתנור עם מעטה פציח של שמרי בירה

סלט פרות לקינוח
 

Dr T noki

New member
איזה שפע טעים!


הפלאפל שלך מזכיר לי שקניתי אפונה צהובה חצויה וגם קטניות צהובות שנקראות צ׳אנה דאל, זה החומוס של ההודים (חומוס קטן).

אשמח לרעיונות (חוץ מחומוס ומרק...). הכל עכשיו בהשריה.
 
כאמור

קציצות, לטחון את החומוס גס ולהוסיף ירקות -גזר, קישוא, דלעת, בצל...וירוקים כמובן
וגם החומוס ההודי אותו לא צריך לטחון בגלל

קציצות כאלה אפשר לטגן או לאפות ואז לבשל ברוטב. חומוס מאד מייבש אז צריך לתת לו קומטרה ראויה בתערובת

אפשק לבשל אותן מעט ולהכין סלט- עם הרבה ירוקים ושמן ולימון ופלפל שחור, עם עגבניות מקוצצות והרבה שום וקצת חריף, אפשר לבשל בחלס קוקוס עם כוסברה וקארי ולמרף את החומוסים האלה לפרחי כרובית בתיבול זרעי כמון זרעי כוסברה פלפל חריף כורכום...
 

RSPA

New member
מי זה הרב צבע? הוא לא במקרה מתלמידיו של הרב בריח?

את מזכירה אותו די הרבה ואני תוהה אם יש לו איזה קונטרס עם מתכונים לעוד דברים? מה הנוסחה שלו לסלט ירקות?

ופה בינתיים, מרק חד-צבע, כתום עז ובתנור בהכנה פשטידת בצלים, מנגולד וקישואים.
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
סלט ירקות שלי זה....

עגבניה
מלפפון
צנוינית
פלפל אדום
זנגביל
שום.
ולפעמים זיתים.
&nbsp
 
כפשוטו יקירי

עגבניה, מלפפון ,פלפלים מאיזה צבע שיש חוץ מירוק, בצל סגול/ירוקף קולרבי, לעיתים תירס טרי מהקלח, לעיתים אפונה ירוקה טריה, צנונית חתוכה קטנקטן,גזר בקוביות קטנטנות, לעיתים אבוקדו לעיתים עשבי תיבול לעיתים פטריות, לעיתים גבעולי סלרי חתוכים דקדק...לעיתים זה אומר תלוי בעונה ותלוי באוכלים כי יש כאלה שלא אוכלים כזה וכזה...מיצלימון סחוטרי, מלח פלפל שחור שמן זית
 
למעלה