הכנתי חלב סויה היום - מחפש מתכון מה לעשות עם הפסולת

הכנתי חלב סויה היום - מחפש מתכון מה לעשות עם הפסולת

כמובן שאני צוחק, זה לא באמת פסולת, אלא כל החומר הגולמי שנשאר לי, מהחלב סויה שהכנסתי
אם אפשר תנו לי רעיון גם למתכון בסגנון מתוק וגם מלוח לגיוון..

אני לא מחפש משהו מסובך כמו עוגיות ודברים שדורשים אפיה, אלא משהו יותר קליל..
חשבתי לערבב את זה עם קצת סילאן ולעשות מיזה עיסה כזאת מוקב, אבל בגדול אף פעם לא התעסקתי עם החומר הזה, ולא מבין בזה כלום
אגב הטעם שלו ממש מריר, מזכיר קצת מצה, או חומוס טחון טפל
 
אתה קורא לזה מתכון פשוט?

חצי מהחומרים שהיא משתמשת בהם לא שמעתי עליהם בחיים..
&nbsp
ואמרתי שאני לא מחפש דברים לאפיה, ובכלל אין לי תנור שמחמם 400 מעלות
&nbsp
מה זה לחפש בגוגל, זה אני יודע לעשות גם לבד..
ביקשי משהו פשוט מהחברה שמתעסקים פה עם פולי סויה
&nbsp
 
כל מתכון של אפיית קציצות אפשר להמיר לטיגון

אני לא בטוחה אם הבנתי מה אתה מבקש (זו בטח טעות הקלדה אבל לא הבנתי מה זה "עיסה כזאת מוקב") אבל בורגרים זה הכי מתבקש מאוקרה
בכל אופן, יש לך כאן מתכון עם טיגון.
אני לא מכירה מתכונים לאוקרה שהם לא קציצות...
במתכונים אמריקאים כשמדברים על 400 מעלות הכוונה לפארנהייט, שזה בסביבות ה200 צלסיוס (מה שנקרא, בינוני-גבוה)
 
התכוונתי לכתוב מתוקה

אם הוספתי קמח לבן וגם טיגנתי את זה, כל הבריאות של האוקרה כבר תלך לי...
&nbsp
מותר בכלל לדבר על טיגון בפורום?
 

Dr T noki

New member
אין לי מתכונים אבל הטון שלך קצת לא נעים

אף אחד לא חייב לך שום דבר, אנשים מנסים לעזור, תגיד תודה ותשתמש או לא, אבל למה צריך את הציניות והטון הלא נעים?

אגב, טבעונות זה לא אומר שלא מטגנים דברים.
 

RSPA

New member
מצטייר כטרול מוסמך...

אם הוא יודע לחפש בגוגל ואם הוא רוצה משהו פשוט, מתוק ועם רכיבים "בריאים" - הוא היה חייב למצוא את זה >> [URL]https://cookpad.com/us/recipes/144037-okara-banana-cake[/URL]
אבל הוא לא...ולכן הוא מה שמצטייר לגביו.
 
למעלה