בגינה שלנו

בגינה שלנו

הבשיל חציל בלדי מהמם
על הצמח עוד כמה ופרחים
קטפנו , צרפנו לעוד שניים קלילי משקל, פרסתי טיגנתי קלות, גילגלתי עם מלית "גבינת" טופו מועשרת בעגבניות מיובשות עלי סלרי ושום. הנחתי את הגלילים בסיר שריצפתי בגבעולים קצוצים של סלרי משני ראשים, בצל גדול קצוץ, ראש שום קלוף מקוצץ, כמה קישואים בלאדי בקוביות. מלח פלפל שחור ואבקת מרק בטעם עוף ללא משפרי טעם וככה- בעיקר ירקות מיובשים והשאר תבלינים. כיסיתי ונתתי לזה לעבוד. הוספתי עוד טיפונת מים שלא תחרך תחתית הסיר. הריח מהמם. לגבי הטעם נראה. אני שוקלת להכין רוטב חריף לזלף על הגלילות לפני ההגשה. אורז בסמטי יש מוכן.
 
והנה הן







 
למעלה