אתמול הוכנו כאן בישקוטי

אתמול הוכנו כאן בישקוטי

ללא גלוטן
מוצלחות להפליא ועתירות שקדים קלויים
אח הקפה של הבוקר
 
אממ בכל מתכון

נטול גלוטן אומר
לבחור סוגי קמח רלבנטיים ולהמיר אחד לאחד
אזנחנו המרנו לכוס קמח סורגום, כוס קמח תירס-לא קורנפלור! רבע כוס קמח חומוס וחצי כפית קסנטן גאם

בפעם הבאה אני אנסה טף במקום סורגום ותפוחי אדמה במקום חומוס
גם קמח שקדים רלבנטי כאן
 

RSPA

New member
אמרת ביסקוטי ונזכרתי בסדנת האפיה הטבעונית של גלעד אילון

אותה הוא ערך לפני כמה שנים בפורום השני. הוא היה מכריז על מתכון, המשתתפים יצאו "לעבודות במאהל" ולאחר זמן מסויים היו מעלים תגובות וצילומים של יצירותיהם. כמובן שניתן היה לשאול ולהתדיין עם גלעד בנושאים הקשורים לאפיה ולפרוייקט הספציפי.
ביסקוטי היה בין הפרויקטים שעשינו אז והיו מוצלחים מאוד.

לכל מי שרוצה להציץ ב"היסטוריה" אז הנה הקישור למטלה >> [URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/301/165212525/%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%94/%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA[/URL]

וזה הקישור לסיכומים שלה >> [URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/301/165419417/%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%94/%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA[/URL]
 
ואו, היו ימים! איזה דיון מרתק

ואיזה אלוף גלעד!
אני מעתיקה את המתכון ומתכוונת לנסות עוד השבוע, מעולה!
 
נזכרתי בעוד מתכון, של חברתי שקוראת להם "ביסקוטי ניו יורק"

המתכון שלה לא טבעוני אבל בסוף היא נותנת גרסה טבעונית - טעמתי יותר מפעם, וגם הכנתי, וזה מעולה
 
למעלה