במתכון שמצריך מעבד מזון\בלנדר

נטעליג

New member
במתכון שמצריך מעבד מזון\בלנדר

במתכון לאורז מקסיקני צריך לטחון מעין "פסטו" מעלעלים שונים+פלפל חריף טרי+בצל, לערבב במים ובזה לבשל את האורז.
הבלנדר-מוט לא מצליח להוציא מהמרכיבים האלו משחה אחידה במרקמה וזה מיועד, בחלקו, לאנשים שלא אוהבים "חתיכות" באוכל. האם לסנן ולהשתמש רק במיץ הירוק לבישול?
 

נטעליג

New member
ועוד שאלת אורז.. לחובבות האוכל ההודי

אכלתי בלונדון במסעדה הודית אורז משולב בהמון ירקות, עם איזהשהו טעם לימוני עדין וחריפות ממש מתונה. מהמם!
בקשר לתיבול, אני לא פוסלת אפשרות שהיתה שם איזו אבקת מרק או קוביה של אוקסו

ניסיתי להבין איך כל המרכיבים משתלבים, לא ברור לי אם רצוי לטגן ירקות בנפרד (יש שם תפ"א,כרובית ועוד ירקות שצריכים בישול יותר זמן מכל סוג של אורז), ואז לבשל עם האורז כמו במתכון הערבי-ששכחתי את שמו, או שהכל מתבשל מלכתחילה באותו סיר?
בכל אופן טיגון עמוק, למרות שהכרובית יוצאת ממש טעימה לא מתאים לי כרגע.

 
לדעתי, מבשלים לחוד את האורז ואז

טיגון-אידוי של הירקות - ממש קצת שמן, התבלינים, ומעט מים כדי לאדות, ואז מערבבים עם האורז המוכן
 
יש איזו בעייה בתפוז... כשאצליח להתחבר למערכת

אעשה קצת ספונג'ה בתגובות הכפולות... (בתקווה שההודעה הזו תישלח, ורק פעם אחת
)
 
למעלה