חזרתי לפני שעה מחו״ל וצריך להחיל לחשוב על בישולים

חזרתי לפני שעה מחו״ל וצריך להחיל לחשוב על בישולים

הייתי בסט פטרבורג ובמוסקבה (וגם בכפר קטן מחוץ למוסקבה) והבשורה היא שגם לשם הגיעה הטבעונות. יש מסעדות טבעוניות, ובמסעדות אחרות אפשר למצוא אופציות טבעונות יפות.

באחת המסעדות טעמתי תבשיל גיאורגי בשם לוביו - זה בעם תבשל פיקנטי משעועית אדומה. אבל הטעם היה טעם גן עדן, ובא לי לנסות להכין גם. אז מחר אקנה ואשרה שעועית אדמה, ואם למישהו םה ישמתכון מומלץ אני אשמח! מצאתי הרבה ברשת אבל תמיד כיף לקבל המלצה אישית.

לארוחת ערב מאולתרת ״ממה יש בבית״ לפני שאני תולה כביסה והולכת לישון: תירס מופשר במיקרו עם פסטו שומר מעולה (שהכנתי בורף והקפאתי, עכשו לא העונה) עם זיתי קלמטה. טעים מאד, אפילו שנשמע הזוי
 

נטעליג

New member
אם זה הסלט\ממרח שאני מכירה יש בו אגוזים והמון ירוקים

וזה גם מילוי לכיסונים. צירוף קצת הזוי, יש גם סלט חצילים מאותו האיזור על אותו עיקרון, לדעתי טעים יותר.
 
למעלה