סלק

כל הדרכים...

חי מגורר בסלט או פרוס דק ומושרבףה במרינדה כלשהיא
מבושל - אני מאדה בסיר לחץ בקליפתם, ואז הם מתקלפים בקלות (כעשרים דקות בלחץ, תלוי בגודל הסלק) ואז בסלט
בחורף, אופה עטוף בנייר כסף (בקיץ אני מצמצמת שעות אפייה)
בקציצות עם עדשים ואורז או בורגול
וכשיש סלקים קטנים, אני מכינה מהם סלק ממולא.

אני מאד אוהבת סלק!
 
נסי לאפות

בלי נייר כסף, יוצא מעולה וגם יותר ידידותי לסביבה.
מורידים בסכין את הצד עם הגעול,שוטפים היטב ומניחים על הצד הקטום ואופים ככה, בלי כלום עד שמזלג ננעץ. מעולה מעולה
 
למעלה