טוב, שבת

טוב, שבת

כרגע בתנור סיר מתכת רחב ונמוך ובו עגבניות חצויות ממולאות גבינת שקדים מועשרת בטופו והרבה עלי תיבול ממקור ביתי-קורנית תפוזית קורנית לימונית ואזוב מקראי, שום מלח פלפל מיצליים ומעט טחינה גולמית. הכל יושב על מצע בצל ירוק מקוצץ שלושה קולרבי קטנים בקוביות מלית העגבניות מקוצצת שום וכמובן עוד עלים. מעט שמן זית. הריח חבל"ז. אפשר לאכול קר או חם.

אורז בסמטי .

פיצה נ"ג.

במקרר מתינות חתיכות בינוניות של טופו שקועות במרינדת מנגו שמן שומשום ופלפל חריף. מעל קוביות חצילים שהוקפצו בשמן מייפל ומלח ובצל ירוק קצוץ . זה ייכנס לתנור קרוב יותר לערב.

חוצמזה סלטים שטרם החליטותי אלו וכדורי שוקולד מעוגה בחושה ששכחו להכניס בה קסנטן גאם אז היא קצת פרורית מדי.
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
מכין לשבת בערב

שעועית אדומה עם קצת חומוס
אורז מגוון בדוחן כוסמת וקינואה.
ירדתי כבר בכמות דברי החלב שאני אוכל.
וכרגע כבר שבוע- יוגורט קטן אחד ליום.
מקווה בקרוב להוריד גם אותו.
&nbsp
הדיאטה לפי איך לעבור לטבעונות- קבוצה בפסבוק.
 
הוספנו

לכדורי שוקולד גם פאי אפרסקים על תחתית שקדים עם קרם וניל אפוי.

סלטים מתסהוים כעת חיה, נראה מי יתחבר למי ועם מה
 

shudaizi

New member
אצלי

אתמול בערב הכנו דפי אורז מגולגלים עם מילוי טופו, פורטבלו, גזר ומלפפון
ורוטב חמאת בוטנים לטבילה.
אבל השוס האמיתי היה אורז לבן שנשאר במקרר + שאריות הירקות החתוכים שלא נכנסו לרולים + רוטב חמאת בוטנים + אצות נורי מפוררות מעל. ממש טעים!

היום חשבתי להכין מיני חביתות-חומוס ולגרר פנימה תירס טרי
ולהכין תבשיל שעועית אזוקי להמשך השבוע.
 
למעלה