לא יודעת איך יתנהג טופו אחר אבל
אני השתמשתי בחצי ק"ג טופו קדיתא+מיץ מליים מלא מיץ+ שתי כפות גדושות שקדיה+ מלח+ 30 גרם קשקבל טבעונית+ בצל גדול,רבע כוס שמן זית. הכל במעבד מזון.
לזה הוספתי חצי כוס קמח אורז ורבע כפית קסנטן גם, לא חושבת שחייבים.
רבע כוס מי ברז.
ערבבתי הכל היטב. בלילה סמיכה מאד עם ריח מצויין.
בעזרת כף הנחתי ערמות במחבת עם שמן חם , הטיגון לא קצר,כדי שנניתן יהיה להפוך בבטחה צריך לתת לזה זמן. ואז הפכתי. אחרי נגלה אחת כזאת, מרחתי ניר אפיה בשמן הנחתי ערמות כאלה והכנסתי לתנור חם, אחרי 10 דקות הפכתי ונתתילזה עוד 5-7 דקות. המטוגנות יצאו הרבה יותר פריכות ועם הבדל משמעותי בין המלית הרכה אך יציבה למעטה המאד מאד פריך, אבל שני הסוגים נאכלו בשמחה רבה מאד
תפוחי אדמה ואפונה ירוקה מבושלים כבר נטחנו לעיסה אליה נוסף בצל מגורר, קמח אורז ומעט קסנטן גם.
תבנית עם ניר אפיה משומן- עשר דקות צד אחד עשר דקות צד שני ושלום על ישראל.
סיר עם כוסמת ירוקה ועדשים קטנים חומים ששרו חצי יום במים, בצל קצוץ דקדק וגזר, מים חאוויג' למרק מלח פלפל שחור, אש קטנה, כיסוי עד ספיגת הנוזלים. טעים טעים.
סלט עגבניה מלפפון מהגינה. אינלתאר. ותות שדה אחד לכל אחד מגידול עצמי, טעם גנעדן