שוב רק אצלנו אוכלים



 

RSPA

New member
היום אבדוק את השניצל תירס ללא גלוטן החדש של טבעול

זה שבגירסה הטבעונית עם התו של ויגן פרינדלי.
נדמה לי שהוא בשוק רק כחודש (בגרסתו הטבעונית) ולא יצא לי עד עכשיו לראות מה הוא שווה.
אז היום נאכל.....(או שנאכל אותה...)


 

RSPA

New member
לא משהו. סתמי.

יש מסוגו שניצלים של חברות אחרות ואין בו שום יחוד. זאת, למעט היותו נטול גלוטן.
הכי טוב להכין שניצל תירס לבד בבית. לא תעשייתי ופי אלף יותר טעים וגם ממרכיבים שאתה קובע. השניצלים התעשייתיים טובים רק כ"גיבוי" לשעת דחק.
 

p e b b l e

New member
איך אתה מכין?

ניסיתי כבר כמה פעמים להכין שניצל תירס בבית ותמיד יוצא מאכזב. אשמח למתכון מוצלח.
&nbsp
בצעירותי, כשהייתי טוחנת שניצל תירס על ימין ועל שמאל, העדפתי את זוגלובק על טבעול פי כמה. שניצל התירס של טבעול אף פעם לא היה כל כך מוצלח בעיני.
 

harley001

New member
נכון להיום המתכון הכי מהיר זה נאגטס תירס של תפוגן

זה הכי טעים מכולם. זה טבעוני ו 20 דקות בטוסטר אוון מוציא לך מעדן
 

MissPegi

New member
לא תמיד מוצאת אותו בסופר לצערי

יתכן כי המפעל לא מצליח לעמוד בביקוש הגבוה או לא יודעת מה (זה קרה ועדיין קורה גם עם הטחון מן הצומח של טבע דלי). ניסית את השניצל ירקות שלהם? הוא גם מאוד מצא חן בעיניי...
 
טיגון קליל

אני מאוד אוהב את לטגן את השניצל תירס שלי (מנעדיף של תפוגן) עם טיפונת שמן ותוסופת של בצל מטוגן יחד במחבת עם השניצל יוצא מעולה
 
למעלה