חלב צמחי לקפה-ניסיתי כמה סוגים
הי לכולם,
אז יצא לי לנסות כמה סוגים וחשבתי לכתוב מה דעתי.. (רק לציין שאני שותה קפה שמכיל 80% מים ו-20% חלב)
אז חלב סויה במתיקות מופחתת של תנובה-עדיין לטעמי מתוק מידי, ולא התחברתי.
חלב שקדים של תנובה (החדש), לדעתי לא מתאים לקפה, טעם מאוד משתלט
של שקדים.
בנוסף, כל המוצרים המועשרים (אלה שהוסיפו להם ויטמינים באופן מלאכותי) גרמו לי לכאבי בטן..
משקה אורז-שקדים של ויטריז'-הכי ניטרלי מבחינת הטעם בקפה, ללא תוספות מלאכותיות, לא גרם לי לכאבי בטן. (אבל חסרה לי ההקצפה בקפה)
מה שאני רוצה לנסות (וחשבתי לשאול אם יש כאן כאלה שניסו) זה החלב סויה של אלפרו האדום ללא תוספת סוכר ולמעשה (על פי הכתוב) מכיל רק מים ופולי סויה. איך הוא בקפה? (הבנתי שחלב סויה הוא היחיד שנותן הקצפה טובה)
רק לציין-אני חולת קרוהן, ומאוד חשוב לי למצוא תחליף חלב שאוכל לצרוך על בסיס יומיומי וגם לקחת לעבודה כי אצלנו מייבאים רק חלב פרה ללא תחליפים צמחיים.
תודה מראש,
שמרית
הי לכולם,
אז יצא לי לנסות כמה סוגים וחשבתי לכתוב מה דעתי.. (רק לציין שאני שותה קפה שמכיל 80% מים ו-20% חלב)
אז חלב סויה במתיקות מופחתת של תנובה-עדיין לטעמי מתוק מידי, ולא התחברתי.
חלב שקדים של תנובה (החדש), לדעתי לא מתאים לקפה, טעם מאוד משתלט
של שקדים.
בנוסף, כל המוצרים המועשרים (אלה שהוסיפו להם ויטמינים באופן מלאכותי) גרמו לי לכאבי בטן..
משקה אורז-שקדים של ויטריז'-הכי ניטרלי מבחינת הטעם בקפה, ללא תוספות מלאכותיות, לא גרם לי לכאבי בטן. (אבל חסרה לי ההקצפה בקפה)
מה שאני רוצה לנסות (וחשבתי לשאול אם יש כאן כאלה שניסו) זה החלב סויה של אלפרו האדום ללא תוספת סוכר ולמעשה (על פי הכתוב) מכיל רק מים ופולי סויה. איך הוא בקפה? (הבנתי שחלב סויה הוא היחיד שנותן הקצפה טובה)
רק לציין-אני חולת קרוהן, ומאוד חשוב לי למצוא תחליף חלב שאוכל לצרוך על בסיס יומיומי וגם לקחת לעבודה כי אצלנו מייבאים רק חלב פרה ללא תחליפים צמחיים.
תודה מראש,
שמרית