חלב צמחי לקפה-ניסיתי כמה סוגים

שמרית211

New member
חלב צמחי לקפה-ניסיתי כמה סוגים


הי לכולם,
אז יצא לי לנסות כמה סוגים וחשבתי לכתוב מה דעתי.. (רק לציין שאני שותה קפה שמכיל 80% מים ו-20% חלב)
אז חלב סויה במתיקות מופחתת של תנובה-עדיין לטעמי מתוק מידי, ולא התחברתי.
חלב שקדים של תנובה (החדש), לדעתי לא מתאים לקפה, טעם מאוד משתלט
של שקדים.
בנוסף, כל המוצרים המועשרים (אלה שהוסיפו להם ויטמינים באופן מלאכותי) גרמו לי לכאבי בטן..

משקה אורז-שקדים של ויטריז'-הכי ניטרלי מבחינת הטעם בקפה, ללא תוספות מלאכותיות, לא גרם לי לכאבי בטן. (אבל חסרה לי ההקצפה בקפה)
מה שאני רוצה לנסות (וחשבתי לשאול אם יש כאן כאלה שניסו) זה החלב סויה של אלפרו האדום ללא תוספת סוכר ולמעשה (על פי הכתוב) מכיל רק מים ופולי סויה. איך הוא בקפה? (הבנתי שחלב סויה הוא היחיד שנותן הקצפה טובה)

רק לציין-אני חולת קרוהן, ומאוד חשוב לי למצוא תחליף חלב שאוכל לצרוך על בסיס יומיומי וגם לקחת לעבודה כי אצלנו מייבאים רק חלב פרה ללא תחליפים צמחיים.

תודה מראש,
שמרית
 
מה את בעצם שואלת?

אני לא אוהבת את זה
לי זה חבר טעם והמרקם דל אבל זה באמת ענין אישי
לי לא מפריע האלפרו הרגיל בקפה למרות שיש בו מתיקות, אני לא מוסיפה לזה סובר וזה עושה עבורי את העבודה אם אני מבקשת קפה בחלב, לרוב אני שותה שחור או אספרסו
 
אני פשוט עברתי לקפה שחור בלי חלב....

אבל עם חוויאג׳
לא אוהבת מתיקות בקפה או בתה.
היתה תקופה שהייתי מכנה נסקפה עם חלב שקדים תוצרת בית, אבל ההתעסקות עם השוואת טמפרטורות עייפה אותי אז הפסקתי
 

Gidi Shemer

New member
אצלי המצב דומה

כל התחליפים לא טעמו לי. ההבדל ביננו הוא רק שאני הולך על הל
 

Dr T noki

New member
שלום לך


אני לא שותה קפה וגם לא חלב, באופן יומיומי, אבל מבחינת זמינות אין בעיה למצוא את האלפרו האדום ללא סוכר במרבית הסופרים. יש מתכונים שבהם מקציפים חלב סויה כך שנראה לי שאפשרי להקציפו, כאמור לא ניסיתי ובוודאי יש כאן כאלו שכן.
 
מחיקה ותוספת

שימו לב, מחקתי כאן את כל התגובות שלא עסקו בנושא של השאלה.
אנא, אל תייעצו עצות רפואיות בפורום.

והתנצלות, מכיוון שהמחיקה גורפת ומוחקת את כל מה שבא בעקבותיה, נמחקה גם ההודעה של RSPA שממליצה על חלב אלפרו אדום.
 
למעלה