טוב אז מה אתם מבשלים לפסח? כלומר

נטעליג

New member
אהא הבנתי
השעועית מוקפצת\חלוטה?

 

marx04

New member
חלוטה, ואח"כ אפשר להקפיץ קצת

שלום לך,

זו שאלה של טעם אישי.
אני חולט את השעועית הקפואה במים רותחים מומלחים, ולאחר מכן, אם מתחשק, אפשר להקפיץ בשמן זית, אבל לא חייבים.

בברכה,

אורי.
 

DanaGoldstein

New member
תלוי אם כן או לא אוכלים קטניות

אצלנו חלק מקפידים אז צריכה לגוון..
חשבתי על כמה סוגים של נזידי עדשים ושעועית, יחד עם תבשילים של ירקות שורש למנות העיקריות.
 
האורחים מתקבצים ומתרבים

היום ספרנו 25
ישבנו היום יחד וחשבנו על תפריט
יצא לנו משהו מאד ארוך ואקלקטי
כולל 3 קינוחים ששה סלטים שתי מנות ראשונות וחמש עיקריות לחמניות נ"ג שכשרות מטיבען לפסח ועוד כל מני...
ככה זה כשיושבים עם הנוער המקומי להרכיב תפריט
מניחה שעוד יחולו שינויים אבל שלד יש וזה כבר טוב כי אפשר להתכונן למבצעי רכישת הפרודוקטים מצויידת ברשימות .
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אין לי שום מושג

אחותי מביאה את האוכל לארוחת ליל הסדר.
אני יאכל כרגיל קטניות אורז תפוח אדמה וירקות ופירות
 

Ofericko

New member
אנחנו מארחים פעם ראשונה...

משפחה גדולה לליל סדר צמחו-טבעוני.
&nbsp
מה שמתוכנן זה ככה:
&nbsp
מרק קניידלאות מצויין באדיבות ליידיבאג...
פולנטה תירס ופטריות.
&nbsp
פאי רועים שחיתותי.
כרובים ממולאים כל טוב.
תחתיות ארטישוק ממולאות ב-"בשר" מהפאי רועים - עדיין מחפש מתכון טוב לרוטב.
תפוחי אדמה מעוטרים עם הפטנט הנפלא של תמר עם החותכן תפוחי עץ (איפה קראתי את זה, פה? או בדפי תמר?)
סלט אורז בטמפרטורת החיידר.
סלט תפו"א עם לימון
סלט סלק.
סלט גרגירי חומוס לימוני עם עשבי תיבול.
ממרח קל בסגנון "כבד" מהמון בצל מטוגן, חצילים מוזהבים, אגוזי מלך וחופן אפונה.
פרחי כרובית בטחינה.
פלפלים קלויים בצבעי הקשת.
טחינה ביתית עזה עם לימון ושום.
סלט חצילים תאילנדי.
סלט ירקות גדול.
 

Ofericko

New member
וקינוחים כמובן....

אצבעות שוקולד שחיתות שגיסתי מכינה.
נגיסי מחית שקדים מצופים בגנאש עשיר.
"באונטי" טבעוני... שכחתי מאיזה בלוג לקחנו את זה.
כדורי חרוסת מצופים בקוקוס.
&nbsp
חוקן ועירוי תוך ורידי לשורדים.
 

Dr T noki

New member
וואו, נשמע מדהים מגוון ומעולה!


אפשר לקבל מתכון לנגיסי מחית שקדים מצופים בגנאש? נשמע שווה.
 

Ofericko

New member
מתנצל.. אשתי לא הספיקה לרשום לי את המתכון.

מקווה להעלותו בקרוב.
 
למעלה