מנהלת...שוב שבת!

RSPA

New member
תודה. את ה"קלאסי" אני מכיר אבל את זה במקרר לא. נשמע מענין.

אתעמק בו מאוחר יותר.
שוב תודה.
 

RSPA

New member
יש לי 4 סלקים קטנים מבושלים. לא יודע מה לעשות איתם.

אשמח לרעיונות לא שיגרתיים.
 
לטחון עם טחינה לטחינה סגולה?

אם כי אני תמיד קודם מכינה סלט סלק "של אמא (שלי)" - חומץ, מלח, קצת סוכר
ואז משתמשת בנוזלים שניגרים ממנו להכנת טחינה (במקום המים) - מתקבל צבע מהמם
 
לחתוך לקוביות קטנות ולערבב עם

אורז בר מבושל, חמוציות , נענע, בצל ירוק, זרעי דלעת או חמניה. משו חריף, משו ירוק קצוץ, מיצלימון סחוטרי. מלח .

או עם קוביות אפרסמון, זוקיני צהוב בגפרורים דקיקים, בצל סגול בטבעות דקיקות.
מיצלימון, מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ואם יש עלי אזוב או קורנית או סתם סלרי קצוץ דקדק.

או לפרוס דק להניח על צלחת לגרר טופו על פומפיה, לכתוש שום, לגרר ג'ינג'ר על זסטר לקצץ בצל ירוק או סגול או בלי. טיפ טיפה שמן שומשום מיצלימון סחוטרי זילופי סילן עדינים עדינים. אפשר בסוף לפזר מלמעלה שבבי שקדים קלויים קלות.
 

Dr T noki

New member
תעשה פסטה סלק

יש הרבה מתכונים ברשת, למשל המתכון של ״גאולה דרך החיטים״, שמבוסס על סלק ובצל מבושלים וקשיו. ניסיתי את זה בווריאציה יותר מתובלת, בעיני יצא טעים ובעל צבע מגניב ביותר
 

ladybug6

New member
כאן חוגגים יומולדת שנה!


והמשפחה מוזמנת אלינו לבוהוריים בשבת. אז יש המון הכנות ובישולים וארגונים למניהם. קצרה בזמן וגם לא הכל עוד סגור אז אשתף אחרי
 

RSPA

New member
מזל טוב.


תזכירי לנו, באיזה תאריך היא נולדה?
 

ladybug6

New member
תודה לשלושתיכם


היא ילדת ולנטיין. נולדה ב-14.2

וכנראה לכבוד היומולדת היא מצמיחה שיניים עליונות, שמתבררות להיות הרבה יותר מכאיבות מהתחתונות שכבר איתנו כמה שבועות...
 
למעלה