תודה
כשאת כותבת על מגירות אני מבינה שהפריזר שלנו לא דומה לפריזר שאת חושבת עליו...יש לנו פריזר רגיל של מקרר, לא פריזר נפרד. כך שאין בו המון מקום. ובו יש בעיקר ירקות קפואים שקשה לנו להשיג טריים [כמו ברוקולי, אפונה, שעועית] והמון לחם [אנו אופים כמות ענקית פעם בשבוע ומקפיאים, לחם ולחמניות. ואז כל יום מוציאים בערב ובבוקר זה טרי, והילדים יכולים לקחת לחמניות לביה"ס ולא מקנאים בחברים] לאפות כל יום זה גדול עלי כי יש ימים שאני בכלל לא בבית, ולחם טעים בפריזר מונע אצל בני הבית את הפיתוי של הסופר.
סיר לחץ זה רעיון טוב. יש לנו והוא בשימוש אבל את צודקת, אפשר להרחיב את השימוש בו כדי לקצר תהליכים. לא חשבתי על הרעיון של מרק בסיר לחץ. תודה.
כשאת כותבת על מגירות אני מבינה שהפריזר שלנו לא דומה לפריזר שאת חושבת עליו...יש לנו פריזר רגיל של מקרר, לא פריזר נפרד. כך שאין בו המון מקום. ובו יש בעיקר ירקות קפואים שקשה לנו להשיג טריים [כמו ברוקולי, אפונה, שעועית] והמון לחם [אנו אופים כמות ענקית פעם בשבוע ומקפיאים, לחם ולחמניות. ואז כל יום מוציאים בערב ובבוקר זה טרי, והילדים יכולים לקחת לחמניות לביה"ס ולא מקנאים בחברים] לאפות כל יום זה גדול עלי כי יש ימים שאני בכלל לא בבית, ולחם טעים בפריזר מונע אצל בני הבית את הפיתוי של הסופר.
סיר לחץ זה רעיון טוב. יש לנו והוא בשימוש אבל את צודקת, אפשר להרחיב את השימוש בו כדי לקצר תהליכים. לא חשבתי על הרעיון של מרק בסיר לחץ. תודה.