Ofericko

New member
יום עצמאות טבעוני - מקבץ אתרי מתכונים

שלום לכולם.

לבקשת כמה גורמים קיבצתי מספר אתרי מתכוני מנגל טבעוניים.
אתם מוזמנים לשרשר מתכונים / קישורים נוספים.
בתאבון



על האש טבעוני

http://goo.gl/h9AviF - "לא על החסה לבדה"
http://goo.gl/SEr0SU - נענע-פוּד
http://goo.gl/RyVqp2 - אתר הצמחונות והטבעונות
http://goo.gl/KtCx2X - נטלי הולדינג
http://goo.gl/zSSFkN - מאקו
http://goo.gl/EVXn1v - כרם אביטל
http://goo.gl/oKZjw - מקבץ איסמור
http://goo.gl/taSX8a - אתר Meatles Monday
http://goo.gl/iyFHQ2 - עכבר העיר
http://goo.gl/6nDjBv - אתר Ynet
http://goo.gl/o0gksM - מגזין האוכל
http://goo.gl/bk8Xvl - אורי שביט


הרבה מתכוני קציצות / קבבים טבעוניים

http://goo.gl/1nEBN - "לא על החסה לבדה"
http://goo.gl/nDMvW - עינת שגיא
http://goo.gl/H8fF8 - אורי שביט
http://goo.gl/EgVIb - וגאנסקי
http://goo.gl/B4wBZ - אתר Ynet
http://goo.gl/wcIcI - "ירק לכל פועל"
 

ladybug6

New member
וואו, סחטין!


התווסף בשמחה רבה להודעות נבחרות, לדורות הבאים.
 

merav999

New member
עוד קובץ מתכונים מהפייסבוק

בדף של "גלי סדנאות בישול בריא" יש אוסף קטן של מתכונים לעל האש (כולל במיה ותרמילי אפונה על האש):

http://tinyurl.com/ofdeycj
 
רק אני לא אוהבת על האש?

לא לפני התזונה הנוכחית ובוודאי לא עכשיו. לא אוהבת טעם של שרוף, מעושן בעדינות כן אז חצילים שנצלו על גריל מלא גחלים ואחר כך מקולפים ונטחנים - סבבה אבל חוצמזה?
בשיטה האוסטרלית כאשר מניחים פלטה חמה ובעצם סו ג של מטגנים/ מקפיצים עליה כל מני דברים ששרו ברוטב וככה, אבל אז למה להתאמץ להבעיר עצים?

יש סוגים של לחם שנאפים ברמץ חם או בתנור עצים - סבבה אבל זה לא על האש.

יש מאכלים שאפשר לצאת איתם- נניח כיכר לחם פרוס כשבין הפרוסות תערובת עגבניות, שום, שמן זית עטוף בניר כסף ועל הרשת...אבל שוב, למה להתאמץ ולהסריח ?
 

ladybug6

New member
אל תגלי לאפחד

אבל גם אני לא אוהבת כמעט שום דבר על האש, כי אני לא אוהבת את הטעם השרוף/מעושן. גם חצילים בטעם שרוף אני לא אוהבת. גם כאוכלת-כ לא אכלתי בשר על האש.
את לא לבד!
 

יוספה 51

New member
גם אני טרום טבעונותי לא התלהבתי

מ'על האש' כך שההפסד מבחינתי הוא קטן מאד. ההתלבטות שלי עכשיו זה האם הגיוני לי להשתתף באירוע כל כך בוטה מבחינה ערכית..
 

Ofericko

New member
אני משתדל מאד להימנע אבל אם אלך,

אביא איתי את מיטב האופציות הצמחיות.
 

Ofericko

New member
אני מאד אהבתי למנגל. ללא ספק אחד

מהעדפותיי הקולינריות לפני הטבעונות.
ועם כל האושר הגדול שהיה לי בזמן המינגול ובליסת הבשרים, היום אני מאושר פי מאה כשאני יודע שאני לא חלק מזה יותר.
 

subatoi

New member
עוד רשימת עופר


אתה צריך לפתוח בלוג עם הרשימות האלה. מספיק משהו פשוט, רק כדי שיהיה זמין למי שמחפש בגוגל. זה בטוח יהיה שימושי לעוד אנשים מלבד החבר'ה פה בפורום וה"כמה גורמים" המסתוריים האלה

תחשוב על זה
 

Ofericko

New member
אולי אפתח בלוג. אקרא לו

"לא על השום לבדו" או משהו כזה...
 
למעלה