סלט החצילים האהוב עלי
2 חצילים בינוניים
חופן נדיב של פטרוזיליה טריה קצוצה
חופן קטן של נענע טריה קצוצה
מיץ לימון טרי מלימון שלם או לימון וחצי
2 שיני שום כתושות
2 כפות חומץ רגיל
1/3 כפית סוכר
מלח לפי הטעם
שמן רגיל/זית לטיגון או אפייה
חותכים את החצילים לקוביות של כ-2 ס"מ, מטגנים בשמן חם מאוד (או אופים עם ריסוס/מריחה של שמן ב-200 מעלות והופכים פעם פעמיים באמצע, עד שרך). מניחים בקערית, שופכים עליה את הרוטב ושמים במקרר לכמה שעות.
גם סלט חציל קלוי עם טחינה אני מאוד אוהבת, והמון לימון.
2 חצילים בינוניים
חופן נדיב של פטרוזיליה טריה קצוצה
חופן קטן של נענע טריה קצוצה
מיץ לימון טרי מלימון שלם או לימון וחצי
2 שיני שום כתושות
2 כפות חומץ רגיל
1/3 כפית סוכר
מלח לפי הטעם
שמן רגיל/זית לטיגון או אפייה
חותכים את החצילים לקוביות של כ-2 ס"מ, מטגנים בשמן חם מאוד (או אופים עם ריסוס/מריחה של שמן ב-200 מעלות והופכים פעם פעמיים באמצע, עד שרך). מניחים בקערית, שופכים עליה את הרוטב ושמים במקרר לכמה שעות.
גם סלט חציל קלוי עם טחינה אני מאוד אוהבת, והמון לימון.