מתכון לגורים בני חודש ומעלה שעדיין
לא מוכנים ללעוס: דייסת עוף ואורז מצרכים: שלושה חתיכות בינוניות של חזה עוף רבע כוס אורז לבן(לא משנה איזה) שלוש כוסות מים חמים שני כפות אבקת מרק עוף. שופכים את האורז והאבקה מוסיפים את המים לאט לאט בכדאי שלא יווצרו גושים, אחרי שאין יותר גושים שמים את הבשר ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה. לאחר שהעוף והאורז מוכנים יש לקחת העוף האורז ושתי כף מרק(הכף הזאת שמשתמשים בה למזוג את המרק לצלחת) שמים בבלנדר ולהפעיל על כוח בינוני למשך כדקה וחצי מקסימום. אם רוצים לתת את האוכל כתוספת לחתול בוגר או גור שכבר לועס לתת לבלנדר לעבוד רק כחצי דקה. וואלה יש לך דייסת עוף לגור, כדאי לעשות חור גדול יותר בפיטמה של הבקבוק. אפשר להוסיף עוד מהמרק אבל באמת שאין צורך, כדאי להיזהר שלא יהיו חתיכות לאחר שהבלנדר סיים לעבוד. אני לא בטוחה עד כמה זה מתאים לגור, אבל זה בטוח יותר טוב מהאוכל בקופסאות השימורים.
לא מוכנים ללעוס: דייסת עוף ואורז מצרכים: שלושה חתיכות בינוניות של חזה עוף רבע כוס אורז לבן(לא משנה איזה) שלוש כוסות מים חמים שני כפות אבקת מרק עוף. שופכים את האורז והאבקה מוסיפים את המים לאט לאט בכדאי שלא יווצרו גושים, אחרי שאין יותר גושים שמים את הבשר ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה. לאחר שהעוף והאורז מוכנים יש לקחת העוף האורז ושתי כף מרק(הכף הזאת שמשתמשים בה למזוג את המרק לצלחת) שמים בבלנדר ולהפעיל על כוח בינוני למשך כדקה וחצי מקסימום. אם רוצים לתת את האוכל כתוספת לחתול בוגר או גור שכבר לועס לתת לבלנדר לעבוד רק כחצי דקה. וואלה יש לך דייסת עוף לגור, כדאי לעשות חור גדול יותר בפיטמה של הבקבוק. אפשר להוסיף עוד מהמרק אבל באמת שאין צורך, כדאי להיזהר שלא יהיו חתיכות לאחר שהבלנדר סיים לעבוד. אני לא בטוחה עד כמה זה מתאים לגור, אבל זה בטוח יותר טוב מהאוכל בקופסאות השימורים.