ל י י ד י ב א ג
New member
בא לכם שרשור דייסות לקראת החורף שהגיע?
אני אתחיל מהדייסות המומלצות שלנו:
דיסת קוואקר כמובן. אנחנו מכינים אותה מקוואקר טחון (טוחנים במקום במטחנת תבלינים), מים רותחים, גוג'י ברי מושרים ובננה או תפוח מגורר.
דייסת סולת:
סולת מלאה של מנת הארץ, חלב צמחי (בדר"כ חלב שבולת שועל), אבקת חרובים והמתקה כלשהי. אני קולה את הסולת בקצת חמאה ומבשלת עם מים, חלב ומקל קנמון. יוצא מעולה!
אשמח לשמוע על דייסות מדגנים נוספים...
אני אתחיל מהדייסות המומלצות שלנו:
דיסת קוואקר כמובן. אנחנו מכינים אותה מקוואקר טחון (טוחנים במקום במטחנת תבלינים), מים רותחים, גוג'י ברי מושרים ובננה או תפוח מגורר.
דייסת סולת:
סולת מלאה של מנת הארץ, חלב צמחי (בדר"כ חלב שבולת שועל), אבקת חרובים והמתקה כלשהי. אני קולה את הסולת בקצת חמאה ומבשלת עם מים, חלב ומקל קנמון. יוצא מעולה!
אשמח לשמוע על דייסות מדגנים נוספים...