בא לכם שרשור דייסות לקראת החורף שהגיע?

בא לכם שרשור דייסות לקראת החורף שהגיע?

אני אתחיל מהדייסות המומלצות שלנו:
דיסת קוואקר כמובן. אנחנו מכינים אותה מקוואקר טחון (טוחנים במקום במטחנת תבלינים), מים רותחים, גוג'י ברי מושרים ובננה או תפוח מגורר.
דייסת סולת:
סולת מלאה של מנת הארץ, חלב צמחי (בדר"כ חלב שבולת שועל), אבקת חרובים והמתקה כלשהי. אני קולה את הסולת בקצת חמאה ומבשלת עם מים, חלב ומקל קנמון. יוצא מעולה!
אשמח לשמוע על דייסות מדגנים נוספים...
 

aurora0

New member
דייסת שיבולת שועל עם שקדיה ודבש\סילאן וחמוציות

ליותר מזה אנחנו לא ממש מגיעים.
פעם בכמה שנים יוצא לי להכין דייסת אורז, בשביל ההרפתקה
 

סו ורד

New member
אני מכינה דייסת קוואקר עם שברי שוקולד מריר בתוכה

מושחתת בטירוף.
 

Belladonna Took

New member
אצלנו הכי פושטי

דייסת קוואקר מבושלת במים למספר דקות.
בעלי אוהב להוסיף לעצמו כמה כפות של רסק תפוחים וחמוציות.
&nbsp
אני אוהבת רק עם חמוציות ולפעמים קצת זרעי צ'יה.
&nbsp
לא תמיד מוסיפים המתקה אבל לפעמים חצי כפית סוכר חום
 

הסהר

New member
בתוספת חמאת שקדים


גיליתי את זה כשרציתי לעבות את המזון שהקטנה אוכלת ולהוסיף לה קלוריות,
ונדבקתי בזה גם אני

אמנם תוספת קלוריות ב"ה אני לא צריכה, אבל יש בזה המון סידן, ויטמינים, וכל טוב, זה טוב להריון, להנקה , ובכלל...
וכמובן שטעים !
 
קוואקר

בקערה: קוואקר גס, זרעי ציה שלמים, תערובת פירות יבשים וזרעים. מעל שופכת מים רותחים מהקומקום. מכסה בצלחת שטוחה. אחרי 10 דקות מוסיפה קצת חלב שקדים או אגוזים שאני מכינה. זהו. אני והתינוק טורפים את זה (בן כמעט שבעה חוד). שאר בני הבית לא...
 
למעלה