לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3991039,910 עוקבים אודות עסקים

פורום חתונות

מזל טויב וסימן טויב ! בפורום זה תמצאו מידע על חתונות, ספקים, שירותים, המלצות , דיס-המלצות ושאר ירקות! והכל ממתחתנים למתחתנים בלבד! 
הכללים בפורום לא מעוניינים בטרוליזם,עבריינות מקלדת והודעות פרסום  למיניהן
נא לשמור על תרבות דיון נאותה! 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום חתונות

מזל טויב וסימן טויב ! בפורום זה תמצאו מידע על חתונות, ספקים, שירותים, המלצות , דיס-המלצות ושאר ירקות! והכל ממתחתנים למתחתנים בלבד! 
הכללים בפורום לא מעוניינים בטרוליזם,עבריינות מקלדת והודעות פרסום  למיניהן
נא לשמור על תרבות דיון נאותה! 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום חתונות, בו תוכלו לבקש עזרה בנושאי ארגון החתונה, לשאול שאלות ולקבל תמיכה בזמן התהליך הזה, שביחד עם היותו מהנה יכול להיות ארוך וסבוך.
נא לשים לב לכללי הכתיבה בפורום.
הפירסום בפורום אסור! הודעות שיש בהן זיקה לפירסומת או ניהול עיסקי דרך הפורום, תימחקנה והגולש ייחסם.
 
נושאים מרכזיים בפורום חתונות, כמו: צילום, שמלת כלה, איפור ושיער, מוזיקה, הזמנות ומקומות לאירועים, יש לשרשר לשרשורי הנושא הקבועים בפורום. במידה ואין שרשור בנושא הרצוי בעמודים הראשונים ניתן לפתוח שרשור חדש, על פי הפורמט הקיים.
 
אין לפרסם מספרי טלפון בפורום חתונות ואין להעלות תמונות שהועתקו מאתרים, אלא לשים קישור למיקום שלהן ברשת.
 
המלצות על ספקים ייכתבו אך ורק בשרשור הנושא הרלוונטי, כתגובה לבקשה להמלצה על ספק בתחום מסויים או במסגרת קרדיטים. גולש לא יכתוב יותר מהמלצה אחת על אותו ספק בשרשור אחד. הודעות עם המלצות שלא יעמדו בתנאים אלו יימחקו לאלתר.
המשך >>

לצפיה ב-' טיפים ועצות לשדרוג הבר'
טיפים ועצות לשדרוג הבר
<< ההודעה הנוכחית
13/04/2010 | 17:38
18
1598
בגלל ש-blackunicorn ביקשה ועוד כמה בנות פנו אליי במסר, אני אנסה לכתוב קצת טיפים על איך אפשר לשדרג את האלכוהול בחתונה לא מבחינת מותגים, כי על זה דיברנו למטה בשרשור, אלא מבחינת קוקטיילים שאפשר לבקש שיהיו...

מקווה שזה בסדר שזה בשרשור חדש.

כמה מלים באופן כללי: לפני 10 שנים כשעשיתי קורס ברמנים, המגמה בברים הייתה דיספליי עשיר בסוגים שונים של ליקרים ומגוון מאוד רחב של אלכוהול. בהתאם גם הקוקטיילים שאנשים היו מזמינים היו מאוד מורכבים מבחינת החומרים וההכנה (זוכרים לונג איילנד אייס טי, מוח מדמם ו-B52?)

אז זהו, שהיום הדברים האלה תודה לאל יצאו מהאופנה בארץ וברוב העולם, וכיום בר "שווה" הרבה יותר קל להרכיב כי הוא מבוסס בעיקר על וודקה איכותית, וויסקי איכותי ותוספות נכונות לוודקה.
וכמובן יש גם את ה"קאווה" שנכנסה חזק לאופנה, והיא במרכאות כי קאווה הפך לשם כולל לכל יין מבעבע וקליל שאינו שמפנייה (שהיא משקה מאוד יקר).

כדי להקל עליכן, אני אפרט בשלבים - דבר ראשון איך אפשר לשדרג את הבר הבסיסי ביותר כמעט בלי עלות, ואח"כ אעבור לתוספות שדורשות קצת השקעה.

בר בסיסי:
בכל בר בסיסי תוצרת חוץ (תרשו לי בבקשה להתעלם מברים תוצרת הארץ - כי עם זה אני לא יודעת איך להתמודד...) יש לפחות 1-2 סוגים של וודקה שהיא וודקה סבבה תוצרת חוץ כמו אבסולוט / פינלנדיה / סטולי / סמירנוף...
הרבה מאוד ברים דורשים תוספת תשלום כדי להכניס וודקות בטעמים. דעתי על זה היא שזו חוצפה מכיוון שוודקה אבסולוט לימון וודקה אבסולוט רגילה הן באוה העלות. לכן מומלץ בהתמקחויות לנסות לדחוף את זה בחינם, כי השדרוג הזה לא עולה לברים כלום. אם בכל זאת מבקשים ממכם להוסיף על זה כסף, אני לא הייתי מוסיפה שקל ומוותרת. הסיבה: אף אחד לא שותה את זה והיתרון היחידי שיש לזה הוא יתרון חזותי מבחינת העושר בדיספליי.

כדי שאפשר יהיה לעשות עם הוודקה דברים מעניינים חשוב להקפיד שהבר שלכם יהיה מצויד ב-3 תוספות שלדעתי הן מאסט, אבל לא כל הברים מחזיקים את כולן:
1. סאוור (תערובת של לימון ומי סוכר) - מהווה בסיס להמון קוקטיילים.
2. קרנבריז (מיץ אוכמניות) - לצערי עדיין יוצא לי להגיע לחתונות שבהן הבר לא מביא את התוספת הכ"כ בסיסית הזו!
3. מיץ אשכוליות אדומות - וכאן חשוב להדגיש: 90% מהברים לא מביאים אשכוליות אדומות אלא לבנות, אבל זה עולה אותו הדבר בדיוק וכדאי להתעקש על זה כי הרבה יותר פופולרי היום לערבוב עם עראק וודקה!

ברגע שיש וודקה ואת התוספות המתוארות כבר יש בסיס טוב להכנת קוקטיילים ומשקאות מעורבבים שחורגים מהוודקה רדבול המאוס (אך ההכרחי...).

עוד דבר שיש בברים בסיסיים וטוב להכנת קוקטיילים זה שנפסים בטעמים. דבר ראשון כדאי שתדעו שפיג'לינג זה בעצם מותג ידוע של שנפס תאנים. אתם יכולים לדרוש מהבר להביא במסגרת השנפסים שנפס תאנים ובכך לנסות לעקוף את נושא השדרוג של הפיג'לינג.
עוד טעמים שכדאי להתעקש שיהיו - תפוח, מלון ואפרסק. כדאי להימנע מהתות שהוא מתוק מדי, מהלימון שאף אחד לא שותה וכו'... ופשוט להתעקש שאלו הטעמים שיביאו לכם.

במסגרת הליקרים בד"כ מגיע גם אמרטו שהוא גם ליקר חביב לקוקטיילים.

כשיש את זה, כבר יש המון אופציות לאותה גברת בשינוי אדרת: סאוור - בטעמים שונים:

אמרטו סאוור
שנפס תפוח סאוור
שנפס מלון סאוור (אתם תתפלאו כמה זה יהיה דומה בטעם למידורי סאוור - והרבה יותר זול!)
וודקה סאוור (אפשר לבקש שיגישו את זה עם זילוף קטן של קרנבריז ואז זה יוצא בשני צבעים וזה יותר יפה לעין).
פיג'לינג סאוור (עם שנפס תאנים - אף אחד לא ידע לשים לב להבדל!)

אפשר לגוון את הסאוורים ע"י הוספת קוביות של פירות שונים שמעניקים טעם לקוקטייל ומבחינה חזותית גם משפרים אותו - כמו קוביות קטנות כתושות של מלון או לימון בסאוור מלון, קוביות קטנות של תפוח או לימון בסאוור תפוח וכו'. אפשר להוסיף קוביות של תותים לוודקה סאוור ובעצם האפשרויות הן בלתי מוגבלות.

הדבר השני שאפשר לעשות על הבסיס הזה זה קוקטליי מרטיני (לא הקלאסיים שמבוססים על ג'ין, אלא כמו מה שמודרני היום בברים - מבוססים על וודקה)

מרטיני תפוח (וודקה שנפס תפוח, קצת ליים וקצת מרטיני)
קוסמופוליטן (וודקה ליים קרנבריז וקצת טריפלסק שזה ליקר בסיסי שיש בכלבר).
מרטיני מלון  (וודקה שנפס מלון ונגיעה של מרטיני)

וכו'...
אפשר לבקש מהבר להגיש את זה מקושט בפירות ואז זה בכלל נראה נהדר!

אם הבר מוכן להביא פחיות שימורים של ליצ'י - אפשר לעשות גרסה ללא מונין (שתכף אסביר מה זה) של מרטיני ליצ'י - וודקה, מי סוכר, הנוזל של הליצ'י ונגיעה של מרטיני

קוקטיילים נוספים - קפירינייה, מוחיטו וקפירושקה - שבבר הבסיסי יש את כל המרכיבים בשבילם.

בגדול כבר יש רשימה מכובדת של קוקטיילים שאפשר לעשות עם הבר הבסיסי (בלי להתחשב גם בכל הקפואים שמסתובבים בהתחלה) ותחשבו שכשנוספות לכך האופציות של עראק עם אשכוליות אדומות ונענע, וודקה עם אשכוליות אדומות וודקה קרנבריז (כולם משקאות מאוד פופלריים היום בברים) - המבחר הוא מכובד.

שדרוג קטן: מונין (סירופים בטעמי פירות).
כשיש בבר מונין אפשר להכין מגוון רחב בהרבה של קוקטיילים המבוססים על וודקה וקרח, כשהטעמים מגיעים מהסירופ. המומלצים: ליצ'י, אפרסק ופסיפלורה.
המונין משדרג מאוד גם את הקוקטיילים הקפואים בקבלת הפנים כי במקום לקבל את הטעם מליקרים סוג ז' (שבהם בד"כ משתמשים), הם מקבלים טעם מאוד פירותי מהמונין.

הוא גם מאוד שימושי לקוקטליי המרטיני ופותח יותר אופציות כמו מרטיני פספילורה ועוד...

המשקה האהוב עליי: הגרסה האמיתי של מרטיני ליצ'י - וודקה, מונין ליצ'י נגיעה של מרטיני על ליצ'ים שלם בפנים - טעים!!!

שדרוג גדול: קאווה
הקאווה מכניסה כבר יותר לעלויות, אבל אם יש אותה, ואם יש גם אותה וגם מונין - נפתחות אפשרויות לעוד הרבה קוקטיילים:
קיר רויאל - קאווה וקסיס (ליקר שאין סיבה שיקחו לכם כסף על הוספתו).
מימוזה - קאווה ומיץ תפוזים

וכמובן שיש לנו את הקאווה עצמה שבבסיסה היא מאוד טעימה!

אם יש גם מונין, אפשר לעשות גם:

בליני - קאווה עם מונין אפרסק
קאווה עם מונין פסיפלורה
קאווה עם מונין ליצ'י

אם אין מונין אפשר לעשות וורסיה אחרת בשילוב עם שנפסים - לדוג' שנפס אפרסק עם קאווה.
כל אלו יוצאים קוקטיילים עדינים קלילים ומתקתקים.

במה לא הייתי משקיעה ואפילו הייתי נמנעת: כל הנושא של קוקטיילים המבוססים על שמנת יצאו מהאופנה לגמרי. הם כבדים, לא טעימים משמנת צמחית ואנשים היום נרתעים מהם בגלל מודעות לבריאות ודיאטה (לא שהאחרים דיאטטיים, אבל זה עדיין לא לשתות שמנת...).
הקוקטיילים היותר שוקלדיים / קפה קרמל - שמבוססים על קלואה, בייליס שנפס טופי וכו' - מתוקים מדי, לא באופנה ולא כ"כ מתאימים לקיץ.
קוקטיילים בצבעים זרחניים = מבוסס על אלכוהול זבל (למעט החריג של מידורי סאוור שלמרות שהוא ירוק זוהר הוא עשוי מליקר איכותי וטעים). לכן תבקשו מהברמנים לא לתת לאורחים שלכם קירסאו כחול, פיזנג וליקר בננה זה כ"כ ה- love boat !!!


לסיכום, אני מקווה שעזרתי ושתהיה לכולנו עונת חתונות כיפית ומלאה באלכוהול ושמייח!!!

חתונות >>
לצפיה ב-'את מלכה! להדפיס ולשמור! '
את מלכה! להדפיס ולשמור!
13/04/2010 | 20:34
7
לצפיה ב-'כל הכבוד על ההשקעה + הסתייגות קטנה'
כל הכבוד על ההשקעה + הסתייגות קטנה
13/04/2010 | 20:57
1
94
90% מהאוחרים בסוף ישתו יין, וודקה רדבול ווסקי.
פיג'לינג סאוור זה מה"משקאות בנות" היותר מוכרים.
חצי ממה שרשמת כאן לא הכרתי, ואני מבלה במועדונים ואוהבת לשתות.

אז הכל תלוי מה הקהל שלכם.

ולדעתי, בשביל 2 -3 אנשים שממש מבינים באלכוהול לא שווה להשקיע בקוקטיילים מסובכים.

חוץ מזה היה נחמד לקרוא ותודה!
חתונות >>
לצפיה ב-'המממ... כנראה שלא הבנת את הפואנטה...'
המממ... כנראה שלא הבנת את הפואנטה...
13/04/2010 | 21:12
90
דבר ראשון זה נכתב בעקבות שאלות של אנשים - שרצו לדעת איזה קוקטיילים אפשר להכין כי הם רוצים להדפיס תפריט קוקטיילים כדי שאנשים ידעו מה אפשר לבקש... (מניסיוני זה גם פותר את הסיטואציה שאנשים באים לבר ומבקשים מהברמן להכין משהו וורוד / משהו מתוק וכו'...).

דבר שני - 90% מהדברים שכתבתי לא דורשים שדרוג של הבר מבחינת עלויות. הדבר היחידי שבאמת צריך לשלם עליו (בהנחה שהמון ברים היום עובדים עם מונין בבסיס) זה הקאווה, ואת זה שותים מלא בחתונות היום.

חוצמזה, בגדול את צודקת....

לגבי הקהל שלי, אני לקחתי עמדה בקבלת פנים שתגיש קוקטיילים על בסיס קאווה, מעבר לזה - אני מקוה שהקהל בארוע שלי ישתה בעיקר צ'ייסרים (כי זה אומר ששמייח)...
חתונות >>
לצפיה ב-'מלכה!! '
מלכה!!
13/04/2010 | 21:52
16
לצפיה ב-'האם ורדי זה באמת תחליף ללמברוסקו'
האם ורדי זה באמת תחליף ללמברוסקו
14/04/2010 | 00:30
1
78
אני מאוד אוהבת למברוסקו רוזה ויכולה לשתות המון ממנו- הבעיה- לא כשר.
הציעו לנו ורדי, האם זה באמת אותה גברת בשינוי אדרת?
חתונות >>
לצפיה ב-'לא, לא באמת...'
לא, לא באמת...
14/04/2010 | 12:27
55
המשותף לשניהם שהם יינות מבעבעים אבל הם לא באותו טעם או צבע...

אבל הסגנון הוא דומה יין מתקתק וקליל... מכיוון שבקבוק של זה עולה משהו כמו 30 ש"ח, אני מציעה לך לקנות, לטעום וככה תדעי האם זה סבבה בעינייך או מחריד... כי אחרי הכל זה עניין של טעם.

חוצמזה קחי בחשבון שעד כמה שזה מאוד מצער, את בחתונה שלך לא תשתי יותר מדי, ככה שזה לא באמת משנה...
חתונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה!'
תודה רבה!
14/04/2010 | 00:34
19
לצפיה ב-' בתור ברמן לשעבר, כל מילה מלמיליאן!!'
בתור ברמן לשעבר, כל מילה מלמיליאן!!
14/04/2010 | 01:42
59
עם זאת, להוריד את הקירסאו הכחול אומר להרוס לסבתא שלי את החתונה.

יופי של מאמר, למרות שרוב ה"ברמנים" בגני האירועים לא יבינו חצי ממה שרשמת פה, גם אם ננקד להם

אפשר לנחש שלמדת ב"זמן אמיתי"? (לפי המונין)
חתונות >>
לצפיה ב-'הודפס! תודה לך:)'
הודפס! תודה לך:)
14/04/2010 | 13:19
16
לצפיה ב-'נהדרת ושאלה'
נהדרת ושאלה
14/04/2010 | 15:35
4
68
המון תודה, עוזר מאוד!!

לגבי קאווה כעמדה בקבלת פנים -
כמה בקבוקים לדעתך צריך ל- 300 איש?

והם אפשר להשתמש בלמברוסקו הכשר שהגיע לארץ? (של חברת שקד אם אני לא טועה)
אם במקרה טעמת אותו אשמח לעזרה

תודה!
חתונות >>
לצפיה ב-'לא יצא לי לטעום'
לא יצא לי לטעום
14/04/2010 | 17:43
3
63
אבל הם כולם + - אותו טעם.
אני מתה על למברוסקו אדום! זה להיט היסטרי. הייתי בודקת את האפשרות לשלב את זה עם קאווה, כי מלמברוסקו אי אפשר לעשות קיר רויאל וכו'...

כמה יספיק לקבלת פנים? קשה מאוד לדעת... השאלה היא האופי של האירוע. אני בכל מקרה לא הייתי מביאה פחות מ-2-3 ארגזים, אבל לדעתי חובה להתייעץ עם הבר. להם יש ניסיון בהערכת כמויות של זה. לי אין.
חתונות >>
לצפיה ב-'גם אני כבר נכנסתי לסרט מהעניין הזה...'
גם אני כבר נכנסתי לסרט מהעניין הזה...
14/04/2010 | 18:34
2
50
ללי, תולה בלבן רשמה "עמדה בקבלת הפנים" כלומר לא שמפניה בבר של קבלת הפנים אלא אם אני מבינה אותה נכון היא מתכוונת שתהיה עמדה בכניסה וזה מצב שונה לגמרי כי במצב זה כל אחד מהמוזמנים מגישים לו כוס....

יעצו לי פה בפורום על 4-5 בקבוקים ועכשיו אני מבינה שזה בכלל לא הגיוני, התייעצנו היום עם הבר שלנו והוא אמר שצריך משהו כמו 3-4 ארגזים! אז או שלא הבנתי נכון בעבר או שהטעו אותי... זה כמובן כמות הרבה יותר גדולה שמייקרת את העניין אז צריך לחשב את זה אכשהו בצורה טובה, אני עדיין לא הצלחתי להבין כמה כוסות אני יכולה להפיק מכל בקבוק, אמרו לי מהבר שבסביבות ה-7. (לכמות של 300-350 מוזמנים) שזה אומר שצריך באמת כ-4-5 ארגזים, בכל ארגז יש 12 בקבוקים, מדובר בכ-40-60 בקבוקי שמפניה!
חתונות >>
לצפיה ב-'המממ... לא רוצה לבאס,'
המממ... לא רוצה לבאס,
15/04/2010 | 01:20
1
56
אבל אני חושבת שעדיף לא להביא בכלל מאשר להביא 4-5 בקבוקים...

תחשבי שזה כמו להביא 4-5 בקבוקים של יין אדום - לא כמו להביא 4-5 בקבוקי וודקה....

ברור שצריך כמות... גם אם זה בבר כי אחרת זה יגמר תוך חצי שעה.

את לא חייבת לעשות עמדת קבלת פנים, אבל לדעתי גם אם את מביאה בקבוקים לבר תביאי לפחות 2 ארגזים כדי שמי שמחפש את זה ימצא את זה.

וכן, קאווה היא עלות נוספת בחתונה - אין כ"כ איך לברוח מזה כי בשום מקום זה לא default בבסיס וזה תמיד שדרוג. אבל אפשר לוותר על זה אם זה לא מתאים... ברוב החתונות שאני מוזמנת אליהן לא שדרגו לקאווה, ועדיין היה כיף ושמח ועדיין היה מה לשתות. זה נורא עניין של בחירה אישית.
אני עשיתי את השדרוג הזה כי יש 3 דברים שאמרתי שחייבים להיות בחתונה שלי: קרפצ'יו, גספצ'יו וקאווה - 3 דברים שהם הכי אני ואני הכי אוהבת בעולם...
אבל זה ממש לא הכרחי וזה עניין של תקציב ועניין של סדר עדיפויות בניצול של התקציב.

אגב, אנחנו קיבלנו החלטה שבגלל שאנחנו מביאים קאווה, אנחנו לא מביאים יין לבן. כך שבמקום לשלם על X ארגזים של יין אדום, X ארגזים של קאווה ו-X ארגזים של יין לבן פשוט עשינו את זה במקום (במקרה שלנו היינו צריכים לשלם על יין בנפרד אז פשוט לא לקחנו יין לבן, הסידור הזה יכול להיות יותר בעייתי במקרה שבו היין מתומחר לך עם הקייטרינג).
אני פשוט חושבת שמי ששותה יין לבן, יעדיף קאווה, ושיש היום יותר אנשים שישתו יין לבן רק בגלל שאין קאווה, מאשר אנשים שישתו קאווה רק בגלל שאין להם יין לבן...


מקווה שעזרתי...
חתונות >>
לצפיה ב-'תודה LALLY5'
תודה LALLY5
15/04/2010 | 09:18
28
כמובן שכבר הבנתי בעצמי ש-5 בקבוקים ממש לא מספיקים לעמדה בקבלת פנים! אלא יותר לכמות השנייה שציינתי....
תודה על רשימת הטיפים שפירסמת, בהחלט עזרת!
חתונות >>
לצפיה ב-'lally5, איזו משקיענית את! כל הכבוד! '
lally5, איזו משקיענית את! כל הכבוד!
14/04/2010 | 16:55
22
לצפיה ב-'ואווו'
ואווו
14/04/2010 | 20:11
21
כל הכבוד לך על ההשקעה
ותודה רבה לך על שיתוף המידע המעניין
חתונות >>
לצפיה ב-'עבודה טובה!, כמה הארות'
עבודה טובה!, כמה הארות
16/04/2010 | 19:03
40
הכתיבה מקצועית וניכר שאת מבינה באירועים. אני עובד כבר כמה חודשים על מאמר שעוסק בנושא זה בדיוק, אם כי אני משתדל להתעמק יותר בתחום האלכוהולי ולכן אני בוחר לשתף עם כמה תובנות משלי.

האופנה בארץ, שהיא בדרך כלל כמה שנים באיחור משאר העולם, היא עדיין וודקה-רדבול ויין. אבל האופנה בברים בשאר העולם (לא רק ארה"ב ואנגליה - אירופה, יפן, סינגפור, אוסטרליה, דרום אפריקה ואפילו לבנון כשיש שם שקט) היא להשקיע המון המון בקוקטיילים. מה שלצערנו לא אפשרי כל עוד חברות האירועים שמתעסקות באלכוהול מעסיקות ברמנים עם מעט ניסיון, בבר שמאוכלס באלכוהול זול וטכניקות ישנות. אם השגתם מישהו מקצועי שיעמוד מאחורי הבר אין צורך לחשוש מלהשתמש בג'ין, רום וטקילה גם כן - יש שנוהגים להגיע כמה ימים לפני החתונה כדי לערוך 'סעודת טעימות' ולטעום את מנות האוכל שיצאו באירוע, אין שום סיבה שלא תטעמו גם מהמשקאות האלכוהוליים שמוגשים. חתונה היא אירוע שצריך להיות מושלם והירידה הזו לפרטים תועיל.

המומלץ, בהנחה שהחלטתם בכל זאת להשקיע בבר בקשו ממנהל הבר שיכין תפריט קוקטיילים שיועמד בבר או אפילו בשולחנות ויאפשר לאורחים לבחור מהמגוון. לרוב יש עומס על הבר שאומר שמוחיטו וקאיפירינייה למשל עדיף שלא להציע - או אם להציע, אז כפונץ' (בקערה גדולה עם מצקת וכוסות) היות והכנת כזה קוקטייל לוקחת יחסית הרבה זמן.

אישית אני ממליץ להימנע מלהשתמש במונין - מדובר בסירופ, איכותי כסירופ אבל עדיין 60% סוכר לבקבוק. פרט לכך שזה לא בריא בטווח הארוך, ומהווה תחליף גרוע ואפילו לא בהכרח זול לפירות טריים, יש לזה גם אפקט מיידי במהלך האירוע עצמו. מחד את מתרחקת מהשוקולדיים\קפה וקרמל המתוקים מדי אבל מונין זה בסדר? מונין מכיל פי שניים יותר סוכר מבייליס...

באשר למותגים עצמם - יש כל כך הרבה מה לכתוב. כל מותג עומד בפני עצמו. אפשר ללכת על וודקה סטנדרטית מוכרת, אפשר לשדרג - קטל 1 עולה כמעט כמו אבסולוט היום (קצת יותר) ונחשבת להרבה יותר איכותית. גרייגוס היא יקרה יותר, אבל לשם "גרייגוס" יש הרבה משמעות היום בקשר למה הוא משדר וכמובן שאם אתם כבר בוחרים לקנות את האלכוהול בעצמכם - גשו לחנות, ציינו שאתם מתכוונים לקנות כמויות ודרשו הנחה משמעותית - אתם תקבלו אותה. וודקה בטעמים ושנאפס הם דרכים פשוטות ומהירות לגוון - אבל לא איכותיות. לא יעזור דבר, לא משנה כמה זה "טעים" זה פחות איכותי.

רעיונות לחידושים בתחום?
קוקטיילים עם קצף (מהמטבח המולקולרי - מכינים את הקצף מראש בסיפוני N2O.) כמו למשל כוס של קאווה עם שכבת קצף-תותים מעל. פשוט מאוד, מהיר מאוד.
השריות. בקבוקי הוודקה הסטנדרטים שלכם? השרו בהם את הפירות עצמם. להכניס יום לפני החתונה דובדבנים או פסיפלורות לתוך הבקבוקים עצמם יתן לכם "וודקה בטעמים" שאתם בוחרים, באיכות יותר מורגשת. לא חייבים פירות - גם עלי תבלין כמו נענע או למונגרס עובדים נהדר והופכים את הוודקה-קרנבריס או הוודקה-רדבול למשהו הרבה יותר מעניין.

אני עוצר כאן למרות שיש כאן כל כך הרבה מה לכתוב...
חתונות >>
לצפיה ב-'חרטא ברטא כנסו תקראו כדאי לכם..'
חרטא ברטא כנסו תקראו כדאי לכם..
16/04/2010 | 22:10
99
אולמות אירועים בארץ חובה שיהיו כשרים מבחינת אוכל ושתייה, כי כזו הדת היהודית, מופרעת וקובעת.

כל השתייה שהזה מספר כאן, היא תערובות של שתייה תוצרת חוץ שלא בהכרח כשרה.

בכל אולם אירועים יש משגיח כשרות שלעיתים קרובות אפילו באירועי החתונה מטייל ובודק בברים מבלי שהמשפחה תדע את סוג האלכוהול

ואם נתקל בלא כשר, אף יעשה סנקציות ויסגור את האירוע, מדיניות דת שואתית מתרחשת בישראל, זה ידוע.

לכן כל הויסקים והטעימים האחרים, רצוי להחביא באיזה בגאז' ולהיות בקשר עין עם מנהל האירוע, שיספר מתי התחפף לו משגיח הכשרות מהאולם

ואז להתחיל בחינגה האמיתית..
חתונות >>

הודעות אחרונות

11:33 | 03.09.19 RonaSasson
18:41 | 22.08.19 orialon11
17:59 | 22.08.19 היורש לכתר
18:19 | 31.03.19 alex02
16:44 | 20.03.19 vered305
09:40 | 12.03.19 noa054
15:29 | 10.03.19 שלי גרינשטיין

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ