אפיה

ערגה6

New member
אפיה

כיצד ניתן לשמור ל טמפרטורה של 110 מעלות
גם עם מד טמפרטורה החום ממשיך ועולה ואין שליטה. מנסי ונכן איך אתן אופות?
 

יקנעמית

New member
אם הטמפרטורה עולה ועולה.....

זה סימן שהתנור לא בסדר.
ברגע שאת נותנת פקודת הפעלה בתנור למספר מעלות מסויים המעלות אמורות להעצר שם. אפיה אופטימלית, לנסיוני, היא על 105-108 מעלות, זה בהחלט מספיק למרות שעל החבילה כתוב יותר. אני אופה בסטודיו שלי, חלון פתוח ודלת סגורה.
 

Laureeni12345

New member
היי חג שמח :)

אם התנור שלי עומד על 150 מעלות זה נחשב סביר? והאם כשאתם אופים את העבודות שלכם ,אתם משאירים אותם להתקרר בתנור עם הדלת סגורה?(של התנור). תודה רבה אגב נראה לי שאני דיי מצליחה , אם אתקל בעוד בעיות אז אני כבר יודעת למי לפנות חחח המון תודה רבה לכולכם על העזרה והתמיכה.. מאחלת לכם חג שמח וכשר..! :)

 

יקנעמית

New member
150 מעלות גבוה מידי...לא טוב.

110 מעלות מקסימום, באמת שלא צריך יותר.
תתייחסי למד המעלות , טרמומטר,שתלית בתוך התנור ולא לסקאלה של התנור עצמו כי זה בדרך כלל מזייף.כשהטרמומטר יראה 110 מעלות תסמני בטוש את המיקום הנכון על כפתור ההפעלה של התנור וכך תדעי לאפות בו להבא מבלי לעקוב אחרי הטרמומטר. בהצלחה.
 
בתנור הזה אין מד מעלות מדוייק

ככל שניתן לראות מהתמונה.
יש מצבי חימום ולא שעון טמפ'. זה כנראה בעייתי מלכתחילה.
הטוסטר שלי מכוון על 125 , וזה לא משנה אם הוא דולק 5 דקות או 5 שעות (קרה שנרדמתי ונתקע לי הטיימר) העבודה לא נשרפת אף פעם.
 

YonatDascalu

New member
זה תלוי באיכות התנור לדעתי
בטוסטר אובן, גם אם הטרמוסטט מראה את הטמפרטורה הנכונה...מה שלא תמיד מדוייק. לא תמיד גוף החימום מפסיק לחמם כשמגיעים אליה
 
למעלה