שאלה ישנה-חדשה על ריכוך פימו קשה

rasheric

New member
שאלה ישנה-חדשה על ריכוך פימו קשה

למרות כל שנותיי בפימו פפעם לא ניסיתי עד היום, לרכך על ידי מעבד מזון ולהוסיף חומר. היום הוספתי שמן תינוקות וריכך כמו קסם.
מי שיש לה נסיון בזה - איזה חומר אתן מוסיפות - שמן תינוקות? מרכך של סקאלפי? ואזלין? פימו שקוף?
והכי חשוב - האם האפיה לאחר התוספת נתנה אותה תוצאה, כלומר האם לא נהיה שביר יותר, צריך טמפ' אפיה אחרת או משהו כזה?
תודה
רחל
 

יקנעמית

New member
ת'אמת רחל............


אני כבר מזמן לא מתעסקת עם זה.
מעצבן, לוקח המון זמן, פרורים, מעמסה על מכונת הפסטה ומה לא.
אני פשוט מוותרת.
אם את בכל זאת מתעקשת, תעזורנה לך האחרות, יש כמה שיטות.
קטונתי.
 

YonatDascalu

New member
אני הוספתי פימו נוזלי, לא התרשמתי שהיתה בעיה אחר כך במוצרים
איך הלך עם השמן תינוקות? את מרוצה?
 

rasheric

New member
תודה יונת! התהליך היה קל והתוצאה קלה

לעיבוד אבל עוד לא אפיתי ...:)
מבטיחה לעדכן
 
למעלה