שאלה ישנה-חדשה על ריכוך פימו קשה
למרות כל שנותיי בפימו פפעם לא ניסיתי עד היום, לרכך על ידי מעבד מזון ולהוסיף חומר. היום הוספתי שמן תינוקות וריכך כמו קסם.
מי שיש לה נסיון בזה - איזה חומר אתן מוסיפות - שמן תינוקות? מרכך של סקאלפי? ואזלין? פימו שקוף?
והכי חשוב - האם האפיה לאחר התוספת נתנה אותה תוצאה, כלומר האם לא נהיה שביר יותר, צריך טמפ' אפיה אחרת או משהו כזה?
תודה
רחל
למרות כל שנותיי בפימו פפעם לא ניסיתי עד היום, לרכך על ידי מעבד מזון ולהוסיף חומר. היום הוספתי שמן תינוקות וריכך כמו קסם.
מי שיש לה נסיון בזה - איזה חומר אתן מוסיפות - שמן תינוקות? מרכך של סקאלפי? ואזלין? פימו שקוף?
והכי חשוב - האם האפיה לאחר התוספת נתנה אותה תוצאה, כלומר האם לא נהיה שביר יותר, צריך טמפ' אפיה אחרת או משהו כזה?
תודה
רחל