לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
95149,514 עוקבים אודות עסקים

פורום גימלאים יוצאים לדרך

ברוכים הבאים!הפורום יהווה מקום מפגש לגולשות וגולשיםבני הגיל שרבים לו הכינויים: גיל הזהב הגיל השלישי גיל הגימלה וגיל העמידהמאחלת לכולנו הרבה גיל, שמחה ורנניםשיחממו את הלב ואת...הקלידים.בזה הפורום אפשר לבטא רחשי-לב, חוויות ודעה,ברוח טובה, ברצינות וגם בהלצה.הנכם מוזמנים לכתוב על דא ועל הא,ל"הקשיב", להגיב, להציע ורעיון להביע.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום גימלאים יוצאים לדרך

ברוכים הבאים!הפורום יהווה מקום מפגש לגולשות וגולשיםבני הגיל שרבים לו הכינויים: גיל הזהב הגיל השלישי גיל הגימלה וגיל העמידהמאחלת לכולנו הרבה גיל, שמחה ורנניםשיחממו את הלב ואת...הקלידים.בזה הפורום אפשר לבטא רחשי-לב, חוויות ודעה,ברוח טובה, ברצינות וגם בהלצה.הנכם מוזמנים לכתוב על דא ועל הא,ל"הקשיב", להגיב, להציע ורעיון להביע.
x
הודעה מהנהלת הפורום
 
 
דף הפורום אינו משמש כלוח מודעות - נא לא להכניס הודעות מידע
הודעות מידע ניתן להכניס ל"לוחות" הפורום.
הפורום משמש מפגש וירטואלי של גימלאים וכל מי שמוצא שפה משותפת
אתם מוזמנים להצטרף
המשך >>

לצפיה ב-'המלצה לכבוד החג:'
המלצה לכבוד החג:
<< ההודעה הנוכחית
01/04/2020 | 15:33
50
נזכרתי שבפסח הקודם הכנתי קנידלעך נהדרים למרק ,בלי הרבה טירחה,והכול בזכות חברת "קנור" -המשווקת תערובת מוכנה ב- 2 שקיות שבתוך אריזת קרטון שעליה רשום:
"קניידל-תערובת להכנת כופתאות מצה".

את התערובת המוכנה מניחים בקערה,מוסיפים 2 ביצים טרופות מערבבים ומכסים  ל- 5 דקות עד לסמיכות.
לאחר מכן, יוצרים מהתערובת כופתאות,(בגודל של כדור פינג-פונג,)
ומכניסים לסיר מים רותחים ל-7 דקות וזה מוכן.
בעת הגשת המרק מצרפים לכול מרקייה כמה כופתאות.
כול כך פשוט להכנה וממש טעים.

בימים אלה לפני החג אני מנצלת את אריזות -החמץ שנותרו לי במזווה, היום הכנתי מרק ירקות מעולה עם עדשים -כתומות , השתמשתי למרק:
8 פרחי -כרובית,
5 קישואים ,
3 שיני שום חצויים ,
בצל בינוני ,
כוס אחת גזר גמדי קפוא ,
הכול נכנס לסיר עם מים עד לגובה של כיסוי הירקות ועוד ס"מ אחד,
לתיבול:כפית מלח,מעט פלפל-שחור,מעט כורכום, כף חוואייג'-למרק, - הכול מתבשל 10- דקות .

לאחר  10 דקות בישול, מוסיפים לסיר הירקות כוס מלאה עדשים  כתומות עדשים-כתומות ,שנשטפו היטב 4 -5 פעמים ,עד לצלילות המים.)
חופן גדולה שמיר קצוץ,אפשר גם פטרוזיליה,
וזהו.
לאחר הוספת העדשים והשמיר בישלתי עוד רבע שעה בערך,
על אש בינונית,כשהקישואים הגזר והעדשים מתרככים,זה מוכן.

אגב,
קניתי גזר -גמדי קפוא שנשמר בהקפאה לטווח ארוך,שנפלא למרק,
נשמר מבלי להתייבש.
לפני ההכנה מניחים כמות גזרים שרוצים בכלי מים ל-3 דקות
והוא מפשיר מהר ,ומוכן לשימוש.
גימלאים יוצאים לדרך >>

הודעות אחרונות

09:56 | 24.05.20 יוליקה
09:33 | 22.05.20 יוליקה
11:09 | 21.05.20 ציפי ב החמודה
15:10 | 19.05.20 שרון א77
09:31 | 17.05.20 הני16
23:39 | 15.05.20 שרון א77
07:49 | 13.05.20 יוליקה
09:55 | 10.05.20 הדסהש1

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ