עוד בושות יוצאות תחת ידה של מירי רגב

הדסהש1

New member
צהריים טובים נשארתי היום בבית כי בעלי עבר בדיקה קשה

וההיתי חייבת להשאר בבית.בקגשר לבתי הקברות יש מעליות לקומות העליוניות.
ומירי רגב צריכה להתבייש שהיא מוציאה הודעות ולא בודקת אותן..אם היתה מסתכלת היתה רואה ישר שזא טעטת מצערת מאוד..איזה תרבות ואיזה נעליים
זאת שרה חסרת תרבות במקומה הייתי מתפטרת רק בגלל הבושה.
 

הניה 8

New member
זה באמת בושה, אולי לא היא עשתה והביאה את התמונה??

אולי זו טעות כי קשה להאמין שלא יודעים
 

הניה 8

New member
חזרתי בבקר מהעיר באוטובוס ויצא לי לראות

מחזה מרהיב, מדליק, ומשעשע
שתי נשים ישבו על ספסל זו בצד זו
שתיהן עם קופקס על הראש
אחת יהודיה, השניה ערביה
וכל אחת מחזיקה את השניה שלא תיפול
הן התנדנדו מצד לצד, האוטובוס נסע בנדנוד נוראי
היתי מצלמת-וכותבת כותרת
תמונת היום
 

יוליקה

Member
מנהל
הגשם הגיע, ומה מתאים יותר ממרק

נכון שכולם עושים חמין, אבל אנחנו רק שניים,
וחמין צריך סיר גדול...
אבל מרק שעועית בלי יותר מידי עבודה מביא תוצאה כמו חמין...
יש היום שעועית מבושלת ומוקפאת... יש שעועית לבנה ויש אדומה...
בסיר רגיל חצי שקית מספיקה.
בצל אחד גדול קצוץ
5-6 שיני שום קצוצים לא כתושים
כף פפריקה
קופסא של רסק עגבניות קטנה
שורש פטרוסיליה
שורש סלרי + העלים לחוד...
2 גזרים פרוסים לעיגולים
קבנוס מעושן טוב חתוך לעגולים
חתיכת בשר מעושן טוב אווז מעושן גם יעשה את העבודה
(אני משתמשת בצלעות מעושנות של מזרע)
כף גדושה של אבקת ציר בקר של קנור...
פלפל שחור כפית...
לטגן את הבצל בשמן זית
להוסיף את השום הקצוץ, להוסיף כף פפריקה ורסק עגבניות ולערבב
להוסיף את שורש הפטרוסיליה והסלרי בשלמותם ואת הגזר.
להוסיף את השעועית הקפואה...
להוסיף את הבשרים...
להוסיף מים כ-6 כוסות ואת ציר הבקר...
לערבב היטב... להוסיף את עלי הסלרי...
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעה וחצי...
לטעום, אם חסר מלח להוסיף.
בתיאבון!!
 
אין אצלנו מי שיבשל אבל יש פתרון

יש בשופרסל חוץ מהמרקים היבשים של קנור, רק לשים בסיר ולבשל עד רתיחה ועוד 5 דקות.
יש להם משהוא הרבה יותר טוב.
מרק קפוא עם ירקות ממש + שקית ציר ירקות.
מעבירים את תוכן השקית לסיר עם 3-4 כוסות מים, מבשלים עד רתיחה, ואחר כך על אש קטנה עוד 15 דקות.
ויש מרק של ממש עם מגוון ירקות חתוכים ומשביעים.
אנחנו נוהגים גם להוסיף פנימה פלפל חריף במידה עבור הפיקנטיות (לסיר מספיק חצי פלפל חריד חתוך לפיסות בגודל 2-3 מילימטר,
וכן טוסטים ששוברים לקרוטונים.

לי כמות כזו מספיקה לשתי ארוחות מלאות, ואני משתמש בצלחות עמוקות שנקראות "צלחות למרק תימני" (עשויות קלקר) , וזה מספיק לי לארוחה.

גם סלטים אני קונה מהבורגרנץ'
פעם או פעמיים בשבוע , יחד עם סלטים אישיים (לרוב 4) ואז יש לי 5 ארוחות.
 

יוליקה

Member
מנהל
נכון, מכירה את המרקים המוכנים

בעלי מאד אוהב מרקים, ולכן אני מחזיקה בפריזר סוגים שונים...
 

הניה 8

New member
שפירא יופי של תושיה אתה מגלה אני

לצערי היות ויש לי קיבה רגישה
משתדלת לא לאכול אוכל קנוי-גם לא משתמשת עם קנור והמרקים
של אסם שהם פתרון נהדר וגם טעימים , אפילו במסעדות אני לא אוכלת
הכל ההפסד שלי , אבל צריך להשלים עם המציאות,
 

שרון א77

New member
גם אצלינו מרקים חמימים כולם אוהבים,ובנוסף בסופ"ש יש הזמנה ל-

ל-חמין מקרונים עם שוקי עוף,שהוא ריחני וטעים במיוחד,וגם קליל,ממש מעדן.
(למי שלא ניסה זה מעדן אמיתי לחורף, עם שוקי -עוף שנתבשלים מעל שכבת תפו"א
ומעליהם מקרונים וחצאי בטטות,ומעל הכול נאפים להם בתנור ביצים חומות ,
בטעם של חמין אמיתי.
הדור הצעיר אצלינו מחכה שיגיע יום שישי בכדי להינות מטעמו של חמין המקורוני הריחני והכול כך טעים .
(אם תרצו את המתכון הנפלא הזה ,אשמח להקליד ברצון רב.)
 
הזמן עושה את שלו

חביבים עלי חמין טוב ומרק גולש שהבשר ותפוחי האדמה חתוכים קטן.

פעם אחרונה שאשתי ניסה לעשות חמין זה ימא ממש לא טעים, בניגוד לעשרות שנים שהיתה מכינה לכל המשפחה.
אין מה לעשות, זו תוצאת הגיל והמצב הבריאותי.
ומאז אני לא מבקש.
בקניון יש מידי שבוע יריד אוכל, קניתי שם פעם וזה היה דלוח.

אהוב עלי מאוד גם צלי כמו שצריך, אבל בכל פעם שהזמנתי בארץ צלי זה לא היה זה.
בכרתים הבשר משופע מלח בכמויות (כל מאכלי הבשר שלהם מפוצצים במלח והנתרן מזנק למרומים) , אבל מצאתי שצלי עוף (עשוי בתוך נייר פרגמנט או נייר אפיה) מצויין וכמעט ללא מלח.
אז זה עם תפוחי אדמה אפויים וקציצות קישואים, זה מספק (בארוחות בכרתים אין חמוצים !).
 
כל מה שיוצא ממשרדה הוא תחת אחריותה, כי אם לא, מי צריך אותה?

לפעמים נראה כאילו כל הארץ משוגעת.

הסתומה ליהי גרינר שהתפרסמה כאשר שוטר רושם נגדה דוח על שיחה בטלפון בעת נהיגה והיא קיללה אותו ועוד צילמה זאת (סיפקה למשטרה ראיה נגד עצמה...). היא נתבעה על ידי המשטרה.

כעת היא משיבה אש כשהיא תובעת ממנו 122.000 שקלים כיוון שמניעיו היו פסולים "מניעיו היו מתאוות בצע".....
חולת נפש אמיתית - ברור שהיא מצביעה לנאשם המפורסם, כי היא אספסוף נחות לגמרי.

א. היא ביצעה את העבירה ואין לה על מה להתלונן.
ב. אם היא לא היתה דבילית, היתה יודעת שכספי הקנסות הולכים למשרד המשפטים או למשרד האוצר ובוודאי שלא למשטרה, וודאי ובדאי לא לכיסו של השוטר.
ג. יותר דביל ממנה כנראה הוא העוכר-דין שלה שמייצג אותה עם טענה נחותה ועלובה כזו.
בסוף זה ייגמר כאשר בית המשפט ידחה אותה ויטיל עליה הוצאות משפט, והיא גם תצטרך לשלם לעורך הדין בנוסף לאגרה ששילמה למזכירות בית המשפט.
היא מאלו שלא חשוב מה כותבים עליה, העיקר שיאייתו את שמה נכון.....
 

יוליקה

Member
מנהל
היא מאלו שלא חשוב מה כותבים עליה, העיקר שיאייתו את שמה נכון.

בדיוק!!
יש עליה הגדרה באנגלית - טראש!!!
 
למעלה