שפירא מאיר
New member
מזג האויר מתעתע
אתמול בלילה ברקים וסופות רעמים, בבוקר טיפטוף קל ומעונן ואחר כך זה פסק, קבעתי לי יעד רחוק לצלם עם הרחפן (המצרים לפי ההיסטוריה היו הדייגים הראשונים בעולם בדייג מסחרי, ומסתבר שהמינואים היו 1000 שנה לפניהם ואפילו ידעו להשתמש בסולפיט לשימור הדגים).
אין לי בעיה לספר איך פועלת מלכודת הדגים.
הרמתי את הרחפן וצילמתי מובן תמונות שכרגיל אי אפשר, מהאויר ומכיוון הים, ואז המכשיר מדווח על רוח חזקה, קראתי לו חזרה ואז החלה רוח מטורפת והרחפן נאבק ברוח ועמד לנחות .....בים.
הפסקתי את ההנחתה השל הטייס האוטומטי והנחתתי ידנית,
יצאו צילומים משהו.....
היום מזג אויר דומה אבל היום עלתה גם השמש ואני מתכוון לצלם שלוש מטרות כי יש לי עוד יום אחד כאן (לפי "שנות ה-80"- "מחר בעוד יומיים"...)(להזכיר, המטרות הן מבצרים מינואיים(הם מאוחר יותר הפלישתים)/טורקים/וונציאנים (ברובם) הנמצאים על ראשי ההרים וחלק לא קטן מהם בכלל לא מוכר למקומיים, ופה ושם מצאתי איזה זקן שזוכר את המבצר ומקומו בערך.
עברתי לאכול פה רק ירקות ומוצרי חלב, כיוון שהתחיל לי סימן מדאיג לנתרן גבוה, בדקתי מוצרים שקניתי ומה שבארץ הוא 300 מיליגרם פה זה 1200. ואמרו לי שכן בכרתים משתמשים לבשר בהמון מלח
(הזמנתי קציצה במסעדה וממש הרגשתי שאני לועס מלח).
זרקתי את כל מוצרי הבשר שקניתי ועברתי כאמור רק לירקות ומוצרי חלב, בארוחה בירה או מיץ תפוזים וזהו.
וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר.....
אתמול בלילה ברקים וסופות רעמים, בבוקר טיפטוף קל ומעונן ואחר כך זה פסק, קבעתי לי יעד רחוק לצלם עם הרחפן (המצרים לפי ההיסטוריה היו הדייגים הראשונים בעולם בדייג מסחרי, ומסתבר שהמינואים היו 1000 שנה לפניהם ואפילו ידעו להשתמש בסולפיט לשימור הדגים).
אין לי בעיה לספר איך פועלת מלכודת הדגים.
הרמתי את הרחפן וצילמתי מובן תמונות שכרגיל אי אפשר, מהאויר ומכיוון הים, ואז המכשיר מדווח על רוח חזקה, קראתי לו חזרה ואז החלה רוח מטורפת והרחפן נאבק ברוח ועמד לנחות .....בים.
הפסקתי את ההנחתה השל הטייס האוטומטי והנחתתי ידנית,
יצאו צילומים משהו.....
היום מזג אויר דומה אבל היום עלתה גם השמש ואני מתכוון לצלם שלוש מטרות כי יש לי עוד יום אחד כאן (לפי "שנות ה-80"- "מחר בעוד יומיים"...)(להזכיר, המטרות הן מבצרים מינואיים(הם מאוחר יותר הפלישתים)/טורקים/וונציאנים (ברובם) הנמצאים על ראשי ההרים וחלק לא קטן מהם בכלל לא מוכר למקומיים, ופה ושם מצאתי איזה זקן שזוכר את המבצר ומקומו בערך.
עברתי לאכול פה רק ירקות ומוצרי חלב, כיוון שהתחיל לי סימן מדאיג לנתרן גבוה, בדקתי מוצרים שקניתי ומה שבארץ הוא 300 מיליגרם פה זה 1200. ואמרו לי שכן בכרתים משתמשים לבשר בהמון מלח
(הזמנתי קציצה במסעדה וממש הרגשתי שאני לועס מלח).
זרקתי את כל מוצרי הבשר שקניתי ועברתי כאמור רק לירקות ומוצרי חלב, בארוחה בירה או מיץ תפוזים וזהו.
וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר.....