תודה מינה!
א. את הגעפילטע פיש אוכלים עם חזרת, שהיא סלט סלק מעורבב עם שורש חזרת. מי שלא אוהב חריף, יש סלט סלק בלי החזרת.
פטה כבד אוכלים עם ריבת בצל שכבר הכנתי אתמול.
ב. כל האורחים שלי מביאים איתם משהו... סלטים, תוספות לבשרים, עוגות, סלט פירות וכד'.
ג. יש דברים שרק בגללם הם מגיעים אלי לסדר... המרק והקניעדלך זו מסורת,
מנות בשר ועוף, חייבים...
העיקר שיהיה שמח אושר טעים ומפגש משפחתי יחיד במינו!!
אגב בת דודתו של בעלי ואמא של כלתי שתיהן פסיכולוגיות... יהיה להן
הרבה מה לדבר....
ד. בעלי מכין את החרוסת הכי טעימה שיש... מחר לפני שיסע להביא את בת דודתו מנתב"ג.