בוקר טוב, שבוע טוב, הנה כדאי לכם לזכור.

בוקר טוב, שבוע טוב, הנה כדאי לכם לזכור.

יצרני אורז רבים מוסיפים טאלק או סיד כדי לגרום לאורז להיראות לבן יותר, למנוע את הידבקות הגרגרים וכדי להאריך את חיי המדף שלו.
יצרנים אחרים מלטשים את הגרגרים באמצעות מלטשות העשויות אסבסט.
היצרנים הנורמליים יותר "רק" מצפים את האורז בגלוקוזה.
ידעתם???
לא מאמינים? חפשו בגוגל: אורז טאלק.
לאכול טאלק זה ממש לא בריא, שלא לדבר על הסרטן שמקבלים אם בולעים שאריות אסבסט.
הכי חשוב לשטוף את האורז היטב במסננת עם מים זורמים לפני הבישול.
הביטו במים הלבנים היוצאים מהמסננת: רק כשהם הופכים לצלולים, אפשר להתחיל בבישול.

רק בריאות ותעבירו לחברים.
 
משהו חכם שאמר חיים ויצמן.

חיים ויצמן, כימאי ידוע, איש התנועה הציונית ונשיאה הראשון של מדינת ישראל, התבקש לענות לשאלה שנשאל בבריטניה כמה

שנים לפני הצהרת בלפור.

חבר בית הלורדים הבריטי שאל אותו, "מדוע אתם היהודים מתעקשים על פלשתינה, כאשר ישנן כל כך הרבה מדינות לא-

פותחות בהן אתם יכולים להתיישב בנוחות רבה יותר?"

ויצמן ענה:

זה כמו שאני אשאל אותך למה נסעת בסוף השבוע האחרון 30 קילומטר בשביל לבקר את אמא שלך, כשיש כל כך הרבה נשים זקנות שגרות ממש ברחוב שלך.
 

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, מאז ומתמיד שטפתי אורז

עד שהופך ללבן, אבל עשיתי זאת לא בגלל טאלק
אלא כדי לשטוף מעמילן ושאר דברים...
פעם לפני שנים גם מיינו את האורז, היום כבר לא.

חזרנו אמש הביתה עם הנכד החדש...עברנו לילה ראשון בקושי...
הבוקר חוזרים לבי"ח לבדוק רמת הצהבת לקראת הברית.
 

הדסהש1

New member
זה מה שאמרתי מדוע אי אפשר לחכות

ולא לשחרר ולטלטל את האמא והילוד...גם האם אחר ניתוח וזה לא קל...
כך עושים היום...פעם היה אחרת...שיהיה במזל ...
 

עמיקם10

New member
פירורי אסבסט גורמים נזק לריאות

אסבסטוזיס- היא המחלה-לגבי בליעה של אזבסט מאורז זה שווה תביעה ייצוגית.
--------------------------------------------
אה, נו, תנחשו מה הוא עושה לרימונים
אני צריך לומר לכם, כמעט חטפתי שוק
כשרק שמעתי מה שהוא עושה לארטישוק

אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות
מכופף הבננות...
 
הכי טוב לאכול מסמרים

במסמרים כידוע יש המון ברזל
אין בכלל תוספי מזון, ממתיקים סינטטיים או אזבסט חלילה.
זה ממש זול
זה גם מונע הזדקנות (על כל פנים מקצר מאד את התהליך)
 
שלא תדע איזה צרות יש מעודף ברזל.

זה היה ברצינות.
ובצחוק: מי שמקבל הרבה מנות ברזל בעירוי מוזהר לא להתקרב למגנטים לבל יתפס בהם.
 

י מ י ת 2

New member
בין טלק לאסבסט אמש התארחתי אצל ידיד

עוד מימי הצופים הקשישים. כידוע החיים לא עומדים על מקום אחד ועושים את שלהם, לכן היה מאד עצוב כאשר חברתנו, רעייתו של אותו ידיד נפטרה לפני מספר שנים. מאז, במקום אזכרה, אבל בהחלט לזכרה, מדי שנה הוא מזמין חברים אליו הביתה. מבשל, אופה, ועל ידו ארבעת ילדיו ובני משפחתו מקבלים את החברים בסבר פנים יפות ובשמחה. יש להם חברים ממעגלי חיים שונים ואלה מתערבבים באלה ושמחת המפגש ניכרת בפני כולם.
שמחתי להיות שם לפגוש חברים ותיקים את חלקם לא פגשתי כמעט שבעים שנה. היינו ילדים ועכשיו מה אנחנו????????
שבוע טוב.
 
ימית,תודה לאל שאנחנו הגענו להיות

מבוגרים, והשארנו דור המשך!!! כמו שלכל דבר יש התחלה, ככה לכל דבר יש גם סוף !!!
 

עמיקם10

New member
'מלטשות העשויות אסבסט' ?

מוצרי אסבסט יוצרו ממלט...ולכן הצנורות והגגות לא נראו מזיקים. התפוררותו ובעיקר אבק במהלך הייצור, הביאו לתלונות של עובדים שחלו והביאו ליצירת ה'מיתוס' הנכון בחלקו הגדול- עד שאנשים התרחקו מגגות אסבסט כאילו הם חומר גרעיני.
 

אפילי

New member
ומה עם האורז שאנו אוכלים במסעדות

מי מפקח על כך שהם רוחצים את האורז לפני הבישול.

שאלוהים ישמור עלינו.
 

אפילי

New member
הפסקת צהריים לחיוכון


גבר גוסס בבית החולים, ומסביבו שלושת ילדיו ואשתו.
אומר האב לבנו הבכור: "לך מוטי, אני מעביר את מגדלי היוקרה בקצה השכונה.
ולך נאוה, בתי היקרה, אני מעביר את כל בתי הדירות במרכז העיר.
לך אורי, בני הצעיר, שלו אני צופה עתיד גדול, אני מעביר את כל בנייני המשרדים באזור התעשייה.
ולך אשתי היקרה והאהובה, שהייתי לצדי 35 שנה, אני מעביר את כל המלונות ובתי הנופש בקו החוף".
האחות ששומעת את השיחה, פונה לאחר מכן לאישה בהתרשמות: "וואוו, בעלך ממש עשיר! כמה נכסים יש לו. אתם ממש ברי מזל!"
"עשיר?!", מגחכת האשה, "בעלי מחלק עיתונים! אלו רק קווי חלוקה שהוא העביר אלינו"...
 

עמיקם10

New member
לפני שבועיים אכלנו בחוף הים..היה חושך..למדי

אבל החיידקים- פעילים גם בלי אור..נראה לי שרפי גינת עדיין לא נכנס לענין הזה כמו שצריך. ואת הפיקוח של משרד הבריאות ניתן כמובן לעקוף..
 
לכן מצחיקים אותי אנשים שאוכלים במסעדות חשוכות

מה , אנשים לא רוצים לראות מה הם אוכלים ?
בעלי המקום מעמעמים את האורות, או בכוונה קונים נורות 20 וואט, ואתה צריך לנחש מה יש בצלחת. פעם הגעתי למסעדה כזו, ולמרות שהייתי מוזמן (משמע, בחינם) קמתי והלכתי. כבר יותר טוב אצל "מישו מורדארו".....
 
אני ניזהר ממסעדות חופים כמו מאש

"אכלתי "פעם מרורים והושפזתי מחוסר נוזלים.
מקור הזיהום היה שקיות הקטשופ שמוגשות יחד עם הציפס.
שקיות שלא היו בשימוש ושהו כמה פעמים בשמש ממוחזרות והופכות למלכודת חיידקים.
 

אפילי

New member
אכלתי במסעדה בחושך מוחלט - לא רואים את

האנשים ולא את האוכל - אוכלים בגישוש.
אוכל טעים.

המסעדה - נא לגעת ביפו - חוויה מדהימה.
מומלץ.
 
למעלה