פזי, שובב שכמוך, עכשיו יש לי בעיה
באיזה סופגניה לבחור מתוך המבחר המרהיב. אני חושבת שאלך על הלביבות אגב, לביבות אפשר לרסק במעבד מזון, כך אני עושה ממש בעוד כמה דקות מתחיל לרסק תפו"א ובטטה מוסיפה קמח וביצים ולטיגון וכאשר יבואו ילדי ונכדי כבר הכל יהיה מוכן אני מעדיפה לטגן מראש שעד שיגיעו כבר ריח הטיגון יתנדף. סופגניות השנה אני מכינה סופגניות דלילות לא מלבן, אלא משמרים יוצאות צורות שונות. הבצק כבר מוכן רק צריך לחמם את השמן ולזרוק לתוכו את הסופגניות כף אחרי כף.
חג שמח.