לכל חברי הפורום שיהיה לכם אחלה של יום

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם-החלטתי לקחת כשור שינה

ואכן מילאתי את במצברים.זה היה נחוץ לי מאוד.
היום אבלה במנוחה לקראת שבוע נוסף
 

ora11

New member
שבת שלום אתמול בערב נפתחה שנת בר מצווה

של ירין הנכד שלי.
ירין שלנו מזל טוב
שתהיה לך שנה נפלאה ועמידה בכל המשימות.
אובהים אותך סבתא וסבא.
 

י מ י ת 2

New member
אורה , מזל טוב לסבאים ולירין

שנת בר מצוה על משימותיה היא שנה נהדרת. וכך מאחלת לכם שתהיה.
 

ora11

New member
ימית עברתי 5 בר מצוות במשק אבל נכד

זה סיפור אחר. מאד מתרגשת.
 

יוליקה

Member
מנהל
אורה, ברכות...איך היה בעמק יזרעאל?

שמחתי מאד שהתקשרת... מקווה שנהניתם!
 

הדסהש1

New member
אורה ןירין ןלכל המשפחה שנת שמישמות מוצלחת

זה נהדר שהילד יחווה שמימות שונות ויזכרו כולם את שנת הבר מצווה.
 

mati40

New member
|בלוןב4רכות ליום הולדת של נכדתך בר המצווה


הרבה ברכות וים של איחולים לבביים
מזלך טוב עד 120
הרבה בריאות אושר ונחת למשפחהב
 
ביקרנו היום במסעדה הודית

ביקרנו היום במסעדת טנדורי של רינה פושקורנה, מסעדה שמידי פעם אנחנו אוהבים לפקוד בעיקר בארוחת הבופה שלה.

המסעדה בהרצליה פתוח.

הגענו 2 זוגות לאחר שהזמנו מקומות.

מיד איך שהגענו הגישו לנו עוף טיקה על השולחן 5 חתכות קטנות כמו
שיח אחד שפורק על צלחת עם בצל חי.

ניגשנו לבופה וגילינו שיש שם 2 סוגי מרקים, מרק עגבניות ומרק לא ברור,
כל השאר ירקות ואורז, ירקות כגון שעועית ירוקה במיץ עגבניות תרד עם אפונה,
ועוד כופתאות מבלליל שאריות מטוגנות בשמן וסלט יקרות חי, במהלך האוכל
הגישו לנו פינחת דג קטנה של 6 קוביות מדג נסיכת הנילוס.

קינוח היה זינגולה בדבש, פודינג גזר ופודינג אורז.

מילאנו את הצלחות ואז גילינו שאין בשר בכלל לכל אחד הייה פרור ורבע של קובית עוף
וקוביה אחת דג, הירקות היו טפלים אנמיים סתם חריפים ולא טעימים.

על ארוחה עלובה שכזו שילמנו 400 ש"ח ל-4 אנשים, כולל טיפ.

ובזה נפרדתי סופית ממסעדת טנדורי לשלום לנצח.

יש גבול כמה אפשר לעשוק לקוחות, אורז ושעועית ירוקה אני אוכלת כמעט כל יום
בבית.
 

יוליקה

Member
מנהל
צריך לאהוב אוכל הודי

המחיר, סביר לארוחה ל-4 אנשים - אבל התמורה שקיבלתם בהחלט לא!!

בעלי והילדים אוהבים אוכל הודי - כשהיינו בלונדון הגדולים הלכו עם בעלי למסעדה הודית
ואני עם הקטנה הלכנו למסעדה אנגלית...

כמי שגרה 30 שנה בדימונה, ששם יש קהילה גדולה מאד של הודים + חנויות תבלינים
אני אלרגית לריח של התבלינים...

רינה פושקורנה כמי שהיתה הראשונה שהביאה את הטעם למסעדנות - חושבת
שבשבי השם שלה צריך לשלם הרבה אבל לאכול כזית....

אבל ברצינות, אם אתם אוהבים אוכל הודי באמת...אל תתעצלו וסעו לרמלה - לא תשלמו הרבה
אבל תקבלו אוכל טוב ובשפע!
 
מה שלא הבנתי, למה נתתם טיפ???

טיפ נותנים על שירות מוצלח וטוב ועל אירוע מהנה.
זה לא אוטומט המחוייב בחוק.
 
כי השרות לא היה בו פגם, איכות

האוכל והמגוון היה עלוב ביותר.

בעבר אכלנו שם והיתה תמורה לכסף, הפעם זה
היה בזיון, אנחנו יוליקה מאוד אוהבים אוכל הודי.
 
אתמול נסעתי עם המשפחה

כיוון שמצד אחד אני לא הולך ברגל, ומצד שני אני מורה דרך מעל 50 שנה, הרי אני מבוקש כ-"מקפיץ", ואני עושה זאת ברצון.
אתמול הסעתי את הבן עם אשתו והילדה לצפון, הורדתי אותם בחניון שרך, להצע את המסלול שרך-בצת, כולל הסברים על המצודה שבדרך והמערה, ולהשיח אם יש סלמנדרות שזהו בעל חיים מדהים ביופיו.
הם עשו גן אתצ שביל נורמן ליד כפר ורדים, ולא התרשמו ממנו בכלל למרות שהם מטילים רבות.

ארוחת צהרים אכלנו אצל "נימר" (צפונית לצומת גולני) מקום מועדף עלי מזה שנים רבות. הארוחה ל-4 עלתה 220 שקל, כולל שתיה (הוספתי טיפ 22 שקלים).
אני מאוד נהניתי מהאוכל ומכל הצלוחיות שמסביב, והסתבר לי שהכלה והבת לא אהבו שום דבר.
ואז הוברר לי סופית שאם פעם טענו שהאוכל הפולני חסר טעם כיוון שהוא לא מתובל, הרי האוכל הסיני הוא הכי חסר טעם, ומי שרגיל אליו, לא יכול לאכול אוכל טעים.
את האוכל שהן לא אכלו (הכל למעט צ'יפס) ארזו לנו, ואשתי שנשארה בבית, נהנתה ממנו מאוד.....יחד עם זיתים דפוקים שקניתי שם (20 שקל לצנצנת. במקרה הזה עדיף מקופסה בסופרמרקט שהיא הרבה יותר זולה והטעם זהה).

על טעם ועל ריח.....
 

ora11

New member
חברות יקרות על הברכות.


יוליקה היה טיול מקסים והעמק אין כמוהו.
הישקפנו אל העמק גם ממחצבות השיש של חפציבה
זה צד אחר מהגלבוע.
שבוע טוב.
 

י מ י ת 2

New member
אורה, שוב ברכות לבר מצוה של ירין

אני עברתי 6 בר מצוות לנכדים היתה לי הרבה נחת. וכל ארוע היה מרגש, שונה וגם דומה.
לאה, מסעדה הודית כאמור צריך לאהוב את האוכל שלהם. אני אישית לא אוהבת. לפני שנים הלכתי עם קבוצת חברים היינו עשרה זוגות לפני כן שלחנו שליחים לתור כמה מסעדות והם בחרו בטאג' מאהל ביפו הזמנו שולחן באולם מיוחד . הכינו לנו שולחן יפיפה. התחילו להביא את המנות. טעמנו , אש!!! כל כך חריף אפילו הגברים שאוהבים חריף לא יכלו להכניס לפה. וכדי לקצר , מרבית האוכל נשאר על השולחן. שילמנו המון כסף וגם השארנו טיפ. הטיפ הוא למלצרים . הם עושים את עבודתם הם לא אחראים לטיב המנות.
שבוע טוב
 
למעלה