בוקר טוב בוקר של שמש ואור

י מ י ת 2

New member
אני מעדיפה רוטב שאני מכינה בעצמי ומשתמשת בו

כמעט לכל דבר לסלט, לעופות לתפוחי אדמה לירקות בקוקי ועוד, מה שנקרא רוטב לכל עת. וזה הולך ככה בצנצנת שמים שמן זית, סילאן, חרדל, רוטב סויה, פפריקה מתוקה, לימון (מעדיפה על חומץ) סוגרים את הצנצנת ומנערים מהר מהר עד שכל החמרים מתערבבים. אפשר לשמור במקרר, אפשר על השיש. כאמור טוב לכל דבר.
מועדים לשמחה
 

יוליקה

Member
מנהל
ימית, כך עשיתי שנים

כעת לכל מה שכתבת אני מוסיפה 2 כפות רוטב קנור...

לרוטב לסלט מספיק שמן זית לימון מלח וסילאן...
 
בת אל, יפה הסבירה יוליקה,

נכון זה מגיע בצנצנת, יש דבר טוב בזה, האדיקט לא מודבק על הזכוכית, אחרי שימוש ניתן פשוט עם סכין לחתוך לאורך
ולהוריד רת העטיפה של הצנצנת, מי שרוצה יכולה לקשט את הזכוכית ! אני מאוד אוהבת כלי אחסנה מזכוכית , הם יותר
אסטטיים מאשר הפלסטיק ! להקפאה יותר טוב הפלסטיק !!!
תכנסי לאתר של קנור , שם את יכולה לראות את הדוגמא, ניסיתי להעביר לפה ולא הצלחתי, כנראה שאני לא עושה משהו נכון,
ניסיתי העתק והדבק לתיקיה של התמונות שלי שאני תמיד שולחת, פשוט לא עבר !
 

יוליקה

Member
מנהל
ואם מדברים על מעדן...

לפני המון שנים, קניתי מכונה לעשיית מיצים....
מיצי ירקות, גזר פירות וכד'....
המכונה היתה תקועה עמוק באחד הארונות במטבח...
בניקיון שעתה לי העוזרת בארון...התגלתה המכונה....

כעת אנחנו מתענגים על מיץ רימונים סחוט טרי!!!
 

דליה87

New member
שבוע טוב, חג שמח !

גם אני משתמשת ברוטבים של קנור, משפר את טעם האוכל.

יש לי מכונה לעשיית מיצים, בזמנו קבלתי גם מתכונים לעשיית מיצים בשילוב כמה מיני פירות, כמו כן גם פירוט של כל פרי ופרי הויטמינים המצויים בו ולאיזה מטרה הוא משמש. מיץ מסלק חי טוב כנגד עצירות......אבל הבעיה במיצים שיש כמות סוכר גבוהה....
 
ערנונה , עבר , ודאי ראית שיש

הרבה טעמים !

ימית גם אני הייתי עושה פעם לבד את כל הרטבים, הם היו טובים , אבל של קנור הרבה הרבה יותר טובים !
 
יוליקה, ניתן להקפיא את מיץ הרימונים !

אצלינו בקנטרי מגיע אחת לשבוע אוטו של מגדלי רימונים, עם רימונים שלמים וגם בקבוקי מיץ מרימון מוקפא, כל בקבוק גדול עולה 25 ש"ח, אני קונה ממנו !
לי יש מסחטה ידנית , כמו שעושים מיץ מתפזים למיץ רימונים ! פעם חבר היה שולח לנו ארגז עם רימונים , היינו עושים מיץ, זה די מלכלך,
יוליקה את יכולה להכין לך כמה בקבוקים עם מיץ רימונים להקפיא, אחרי הפשרה , זה טוב לשבוע !!! לי המיץ מידי סמיך, אני מערבבת אותו עם סודה, טעים!
 

יוליקה

Member
מנהל
לאה, אני לא מספיקה להקפיא

זה נגמר מהר מידי....
זה באמת פצ'קריי גדול... 3 רימונים זה כוס אחת...
 
למעלה