שכחתי לספר לכם, בזמן האחרון יש
לי כמה הברקות, אספר על אחת .
בישלתי פירה ליום ששי לצהרים, כשטעמתי , התברר לי שאי אפשר לאכול את זה, כי זה היה כל כך מלוח, (כנראה שאני מאוהבת, סתם !!!) אבל במטבח היהודי לא זורקים אוכל, שמתי את הפירה למיקסר, הוספתי 2 ביצים, ומעט פלפל, וקמח ,
עד שנהיה בצק, את הבצק לשתי לפסים ארוכים , שמתי סיר עם מים ומעט מאוד מלח, כשהמים רתחו, חתכתי קוביות קטנות ובשלתי הכל כ- 10 דקות וסיננתי, כמובן שזה נקרא בצקניות, אח"כ טיגנתי 2 בצלים גדולים, עד מעט חום הוספתי קופסא פטריות חתוכות, והמשכתי לטגן, אח"כ הוספתי את הבצקניות וטיגנתי עו כ-5 דקות , עד שכל הבצקניות היו עטופים .
זה יצא מעדן, הכל נמכר למשפה בארוחת ליל ששי , עם מחמאות !
למה אני מספרת לכן, כל העבודה הזו בגלל הפירה המלוח !