תודה ליוליקה ולפזי

deebeebee

New member
ולגבי הכפיה הדתית

אני לא בטוחה שאין דרך להלחם בה-
אם רוב הציבור בישראל יחליט שהוא לא מזמין מוהל שעושה זאת, הכפיה הזאת תעלם מעצמה..........
 

בת אל7

New member
צודקת די ביבבי לא לקחת מוהלים שמוצצים

יפגעו בפרנסה,,,הם ישנו את השיטה
לא צריך שום חוק ,חוק עוקפים
 

deebeebee

New member
נהגתי להזמין דרך הטלפון

היתה חוברת עם תאור וצילום מוצרים. מזמן לא עשיתי זאת, ובינתיים הם עושים את השרות דרך האינטרנט, ואני חושבת שזה בהחלט נוח.
 

מנורה

New member
אחר הצהרים טובים


פזי
יופי של עריכה אכן היתה חסר לנו
רואים שאתה מקצועי ומוכשר .
להדסה אכן עליה לתורה יום מרגש ביותר

לפני הרבה שנים היתי עושה קניות דרך הטלפון
אולי באמת היגיע זמן לחסוך את ההליכה לסופר
במיוחד לפני חגים

המשך ערב טוב♥
 
מי מכינה חזרת לבד? אני מכינה פעמיים

בשנה, בראש השנה ובפסח.

אתם עושות חזרת עם סלק מבושל או עם סלק חי?

אני עושה עם סלק חי.
 

יוליקה

Member
מנהל
עד כמה שאני יודעת חזרת זה עם סלק מבושל

אבל איפה משיגים שרש חזרת כעת? ראיתי את זה רק לקראת פסח.

התיבול: חומץ, סוכר ומלח לסוכרתיים יש סוכרזית נוזלי...
 
יש במגה חזרת שורש כמה שאת רוצה.

את צודקת בת אל שאוכלים מתוק, גם בחזרת יש סוכר
ולדגים ולגפילטע פיש אין טוב מזה.

אגב כאשר עושים חזרת עם סלק לא מבודל הצבע שלו מאוד יפה ונשאר כזה.

לי יש מתכון עם סלק לא מבושל וכך אני עושה שנים.
 

יוליקה

Member
מנהל
אני לרוב קונה במגה

מה שראיתי שם זה או ארטישוק ירושלמי או שרש זנגויל
חזרת/מרור לא ראיתי...
אני דווקא עשיתי סלט סלק בלי החזרת מסלק שקונים מבושל (3 בחבילה בואקום).
נכון את צודקת גאפילטע פיש הולך טוב מאד עם חזרת חריפה....
 

בת אל7

New member
אני מבשלת את הסלק, חזרת חומץ ןסוכר טיפת מלח

אצלינו בשוק מלא חזרת
 

י מ י ת 2

New member
גפילטע פיש אוכלים עם חזרת

אני אף פעם לא מכינה לבד מזכיר לי נשכחות היה לנו שכן שהיה מכין לבד את החזרת כל הבית היה מריח כאשר היה מגרד את שורש חזרת (איזה שורש זה בעצםך?) ניסיתי פעם את הסלק המבושל. לא מצא חן בעיני אני מבשלת מדי שבוע סלט סלק מרסקת או חותכת פרוסות . במקום חומץ אני מעדיפה לימון ובמקום סוכר סילאן. אני מרבה להשתמש בסילאן במקום סוכר.
 

בת אל7

New member
ימית אני מגרדת חזרת ואין לזה בכלל ריח

אולי הריח היה ממנו
 
אני עושה לבד חזרת עם סלק

מבושל בסיר לחץ.
מצאתי חזרת בטוב טעם, טיילתי שם עם בתי, איזה דברים טובים ומיוחדים יש להם !
ימית יש לי חדשות שבילך, ממזמן לא מגרדים בידיים חזרת, זה היה לפני עידן המיקסרים,
אחרי בישול הסלק , מקררת ומקלפת ומעבירה במיקסר בסכין שעושה כמו חוטים דקים, אח"כ את החזרת בבלנדר עם החומץ , הממתיק ומלח!
כשהייתי היום בטיב טעם , בדקתי איזה חומרים מכילה החזרת המוכנה, שומו שמיים, מה שהם מכניסים שם , כנראה שאחרת זה לא ישמר כל כך הרבה זמן !
 

deebeebee

New member
סלק ואני לעולם לא נפגשים

אחד המאכלים הבודדים שאני לא מצליחה לאכול זה סלק.
 

י מ י ת 2

New member
אני מקוה שאני במקום הנכון

עלה לי רעיון בראש לאחר שפתרנו את בעית החזרת נשארה לי עוד בעיה אחת אולי תוכלו לעזור לי. לאחרונה נכנסתי לפיסבוק למען האמת אני לא כל כך יודעת מה עושים עם זה , אבל אלמד. מה שחסר לי שם זו תמונה ליד השם שלי. ואני שואלת האם אפשר את אחת התמונות מהמפגש הנחמד שלנו להצמיד לפייסבוק ואם אפשר האם מישהו מהפורום יכול לעשות זאת? יש לכם כבר משימה על מה לחשוב בלילה...
לילה טוב
 
למעלה