בוקר טוב לשבת בבוקר

emmy5

New member
שבת מקסימה לכולנו


 

emmy5

New member
האם שמעתם על הנפילה מקומה חמישית?אני היתי שם

הינו בהרצעה כשנכנסה אחת הנשים בתראומה ,עם ספור מזעזעה.
האמת לא יודעים ,התאבדות ונפילה ..כל אחד סיפר אחרת ...
יום אהבה ,לא יום אהבה...ספרו שהוא רב עם אישתו..
 

הדסהש1

New member
חבל שהיית בסיטואציה שכזאת בחופשה.

אבל החיים חזקים יותר וממשיכים.
 

יוליקה

Member
מנהל
מצחיק מצחיק, אבל אני בטוחה שבכל משפחה

יש סיפורים כאלה....

אחי התחתן עם עיראקית...אבל לא הצליח לה כי לא החליפה
את השם שלה בשם אשכנזי....כי השם שלנו מהונגריה...שם עיראקי אבדי....

כלתי חצי תימניה חצי רומניה התחתנה עם בן של הונגרים... אז מה הנכדה שלי?
1/3 תימניה, 1/3 רומניה, 1/3 הונגריה....
 

emmy5

New member
יוליקה,זה ספור של שנות ה50...עכשיו ...

אצלי במשפחה יש מכל המינים, בעלי היה צכוסלובקי, אני רומניה ..
הבו התחתן עם לובית ,הבת עם עירקי . הנכד התחתן עם פולניה , השני עם מרוקאית ... עכשיו הבן התחתן שנית עם מיצרית..
הנכדה עם רומני..מה הנינים שלי?
אבל בשנות ה50 ...זוכרת את משפחת בעלי שלא רצו רומניה
אצלי יש חלק אשקנזים וחלק ספרדים ..
סלט לא רעה בכלל
שבוע טוב!!!
 

יוליקה

Member
מנהל
מי רוצה עוגה ללא אפייה טעימה בטרוף?

אבל בתנאי שאינכם סופרים קלוריות.....

המצרכים:

2 חב' ביסקויט פתי בר
2 קופס' שמנת מתוקה
1 קופסא פודינג וניל
1 קופסא ג'לי תול שדה
1 כוס חלב + עוד קצת
2 כפות סוכר
תבנית חד פעמית

ההכנה:
במקצפת מערבבים שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב
מקציפים לקרם יציב.
בתבנית מניחים ביסקויטים שנטבלו בחלב, לאחר השכבה הראשונה מורחים
מהקרם..מניחים שכבה נוספת, ושוב קרם...עוד שכבה ושארית הקרם.
יוצקים מעל הכל את הג'לי שהמסנו ב-2 כוסות מים חמים.
מחכים עד שהג'לי מתייצב וממתקרר.
מורחים מעל הכל קצפת שהקצפנו עם 2 כפות סוכר...
לקישוט ניתן לפזר מלמעלה פירות טריים או מקופסא....
להניח במקרר לצינון....ובתיאבון!!!
 

מנורה

New member
צהרים טובים


אמי ממש סיפור מזעזע כנראה חשבו שאם יצאו לחופשה
היחסים בינהם ישתפרו עצוב מאד

יוליקה איזה עוגה עדיף לא להתפתות

מי שרוצה קצת להתקרר שיכנס לבלוג שלי
 

יוליקה

Member
מנהל
הרופאה שלנו מרשה לנו להתפתות לפעמים

אם לוקחים את כל התרופות מסודר, ומאוזנים בדר"כ
היא מרשה לנו לעיתים לחטוא!!
 

ladybug4NLP

Active member
אולי אפשר לשים תחליפי סוכר כמו

"כמו סוכר" או סטיביה או דומה לחולי סוכרת
 

יוליקה

Member
מנהל
אני לא מכירה פודינג או ג'לי מתחליפי סוכר

וביסקויט פתי בר ללא סוכר...

מבחינת סוכר יש רק בקצפת 2 כפות שאותן ניתן להחליף בסכורזית נוזלי.
 
עם תחליפים זה לא כמו הדבר האמיתי. אנחנו עדיין

לא סכרתיים, אבל בטח בדרך, אז נזהרים לא להתחיל
בתרופות, בהחלט אוכלים מידי פעם גלידה טובה ואמיתית.
 
יש לי אחות שרמות הסוכר שלה 300-400

והיא תוקעת כאילו אין מחר. היא מזריקה ולוקחת
תרופות ולא מעניין אותה אם היא מאוזנת או לא
מאוזנת, היא רזה אך סוכרתית ומתוקה מאוד.
 

יוליקה

Member
מנהל
תראו, אתם מדברים כאילו אנחנו

מחסלים את העוגה ב-2 ביסים....
פרוסה אחת אתמול ופרוסה אחת היום...אולי עוד 2 מזלגות....

כל זמן שה-A1C שלי בסביבות 6 + אזי מותר לי...מדידה הכי גבוהה שהגעתי אליה
במדידה חד פעמית היא 180...אני לא אמות מזה, כי למחרת זה ירד....

הרופאה שלנו, מומחית לסוכרת גורסת שבשום דבר אסור להיות פאנטים
וגם בהורדת הסוכר זה כך...

יש הבדל משמעותי למי שיש סוכרת ולמי שאין!! למי שאין הערכים הנורמלים
שלו צריך להיות בין 100 ל-120...ולמי שיש סוכרת, אם מגיע ל-150 זה לא סוף העולם.

הנה לעזרתכם: http://www.metukim.co.il/balance/a1c.php
 
למעלה