סיימתי לקרא את הספר של דוקטור מור

אבי519

New member
סיימתי לקרא את הספר של דוקטור מור

הפתרון ללחץ דם.
הספר הוא ספר מדעי שמיועד לקהל הרחב לכל מי שסובל מלחץ דם וגם סכרת והשמנה .
הוא מתבסס על מחקרים מדעיים ומגלה שלחץ דם סכרת והשמנה קשורים אחד לשני.
הגורם הוא עודף מלח (נתרן =סודיום) שמכניסים לאוכל .

https://www.amazon.com/High-Blood-Pressure-Solution-Scientifically/dp/0892819758
הגוף התפתח עם השנים בשלבי האבולוציה של האדם והחי על תזונה ללא תוספת מלח.
הכליות מוציאות את המלח מהגוף אבל יש מנגנון שמשמר את המלח ומחזיר אותו חזרה למחזור הדם.
התאים צריכים אשלגן ונתרן (מלח) בצורה מאוזנת אשלגן יש בכל המאכלים בכמות גדולה במיוחד בפירות וירקות והיחס בין אשלגן לנתרן צריך להיות מעל 4 ( לטובת האשלגן) אחרת מתפתחות מחלות כמו לחץ דם סכרת והשמנה.
 

אבי519

New member
המסקנות: לאכול הרבה פירות וירקות עם אשלגן

במיוחד בננה תפוח אדמה תפוחי עץ וכ"ד.
(גם בבשר וחלב לא מעובדים יש הרבה אשלגן ומעט נתרן אבל בדרך כלל מוסיפי מלח לגבינות מוצריחלב והבשר כמובן בגלל הכשרות מלא מלח.)
ולהמנע ממלח , מכל מה שמכיל סודיום או נתרן , כל המוצרים התעשיתיים מכילים המון נתרן ומלח כי מלח זה חומר משמר.
הו אממליץ לא לאכול בכלל דברים מלוחים כמובן לא להוסיף מלח לאוכל.
גם לא כל מה שמתחיל בסודיום או מסתיים בסודיום כמו סודיום גלטאמט סודיום ציטראט ...
 
למעלה