החלטתי להגביר הילוך באכילה בריאותית
עד עכשיו המעטתי בשימוש בכל החומרים האלה, ופה ושם הרשתי לעצמי חריגות. השינוי הוא שמעכשיו החלטתי שכמה מרכיבי תזונה אני מגדיר מהיום והלאה כ"טמאים" ומתיחס אליהם כמו שחרדי ממאה שערים מתיחס ל: "אכילת בשר חזיר בחלב אימו בצהרי יום כיפור שחל בשבת ". עם נדר.
הסיבה להחלטה הזאת היא שאני כבר כשבועיים שלשה אני בעצם מקיים את זה, וכתוצאה מכך לחץ הדם שלי ירד פלאים, הרגשתי הכללית השתפרה, השינה בלילה השתפרה, ועוד משהו שלא מדברים עליו בפורום כזה השתפר מאד.
רשימת ה"טמאים" :
סוכרזית וכל הממתיקים המלאכותיים.
סוכר (וכל מה שמכיל הרבה סוכר : דבש, סילאן, ריבות ממתקים וכ"ד)
מלח.
קמח לבן, עמילן , אורז לבן.
שמן נוזלי, - כל הסוגים.
שומן - חמאה מרגרינה מוצרי חלב וגבינות שיש בהם יותר מ 3% שומן.
כל החומרים המשמרים וכל צבעי המאכל ( טיבעיים או לא טיבעיים).
כל החומרים הסיטנטיים שיש להם מספר E כל שהוא.
כל התבלינים בצורת אבקות.
אבקת אפיה, תוספי אפיה משפרי אפיה ומאפים שיש בהם את זה. (לחם רק מקמח מלא ושמרים).
סודה לשתיה.
אלכהול.
תרופות. (מלבד תרופות שהרופא נותן למצבי חרום)
__________________
וכמובן משתמע מזה שאני אוכל הכל טיבעי אורגני, לא נוגע בשום אוכל תעשייתי, לא אוכל במסעדות ובארועים, לא שותה משקאות מוכנים מלבד מים, תה, וקפה, וקקאו טיבעיים שאני מכין בעצמי.