פינת: מנת השף שלי

mayane21

New member
פינת: מנת השף שלי


מהי המנה הטעימה + הבריאה והמזינה
שהכנו היום/ בשבוע זה?


 

ady18

Well-known member
איך עושה את העדשים והאורז כמו מגדרה?

 

אבי519

New member
עדשים כדאי להנביט קודם

זה משפר את הערכים התזונתיים וגם את הטעם .
אני משרה אותם במים כל הלילה.
למחרת מוציא אותם למסננת ומשאיר אותם במסננת , אחת לכמה שעות שוטף אותם במים, וכך הם נשארים במסננת , עד שיוצא שורשון קטנטן.
הנבטוטים רכים ואכילים גם ככה וגם מבושלים.
אפשר להקפיא את הנבטובטים האלה במצב הזה ולהשתמש בהם למג'דרה או לשים ככה בסלטים בפשטידות , אפשר רק להרתיח אותם הרתחה קצרה במים, לאדות אותם וכ"ו .
 

ady18

Well-known member
אני לאחרונה משתמשת בסנפורט

ואז לא צריך להשרות
 

אבי519

New member
סנפרוסט סתם יקר, שנית המונבט יותר טעים ויותר מזין וקל לעיכול

אני משרה מנביט ומקפיא בשקיות, וכך תמיד יש לי במקפיא סנפרוסט תוצרת בית.
 

ady18

Well-known member
אז ככה:

שוב מרק עגבניות
ופיצה ביתית
לא הכנתי משהו מיוחד או חדש
והיום שעועית לבנה ברוטב עגבניות לצד קציצות בקר בתנור.....
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני מאוד אוהב פלאפל

אבל אוכל רק פעם בחודש- זה מה שאמרה הדיאטנית שלי בגלל השמן השרוף והפיתה הלא מלאה
 

harley001

New member
כריך שקשוקה ללא ביצה עם פיתה דלת קלוריות ממאפיית אליס

אז ככה, אני עושה לילדים שקשוקה כל יומיים בערך, אני שמה ביצים כמספר הילדים ואחרי שהם מסיימים נשאר הרוטב של השקשוקה שכולל הרבה גמבה בפנים אבל בלי ביצים.

אני לוקחת פיתה דלות קלוריות (כמו שכתבתי, ממאפית אליס כי מצאתי שאלה הכי טובות) עוטפת במגבת ושמה במיקרו לקצר בשביל לשפר אותה ושמה בפנים את רוטב השקשוקה עם פרוסת פסטרמה דלת שומן.

טעים בריא לא משמין ו"כאילו" אכלתי פיתה עם שקשוקה במזללה
 
למעלה