ממה עשוי קמח מרמולייט?

inbalim

New member
ממה עשוי קמח מרמולייט?

זה בעצם קורנפלור? יש בו מרכיבים שאפשר לערבב לבד? כמו שקמח תופח זה בעצם קמח רגיל עם אבקת אפייה וצריך לדעת רק מה היחסים שצריך לערבב? אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה יש בקמח הזה.
 
אההה....

אני חושב שזה קמח רגיל, שהוציאו ממנו את החלבון הקרוי "גלוטן", ולכן הוא כזה "פודרה" כי אין מה שיחזיק אותו וייצב אותו...
 

inbalim

New member
אז זה כל הסיפור? בסה"כ קמח תירס?

והקמח תירס הוא בעצם קורנפלור או שונה ממנו?
 

נועית7

New member
דניאלה את טועה

קורנפלור זה לא קמח תירס אלא עמילן תירס או משהו כזה. עובדה גם שקמח תירס וקורנפלור ממש לא נראים אותו דבר.
 

daniela21

New member
אבל זה אפילו אותו התרגום:

קורן (corn) = תירס. פלור (flour) = קמח.
 

עינית

New member
יש קמח תירס לממליגה/פולנטה

גם הוא מותר לצליאק, עשוי מתירס וכמובן ללא גלוטן, אבל הוא יותר גרגרי וצהוב וטעם שונה. קמח המרמולייט הוא הקורנפלור, גם עשוי מתירס. הקורנפלור הוא גם החומר המסמיך לפודינגים. לפי האריזה על הקמח מרמלייט יש כמה תוספים למניעת התגבשות ולייצוב. קמח המרמלייט נראה כמו קמח תפוחי אדמה.
 

בישולה1

New member
קמח המרמולייט משאיר הרגשה שומנית

כשהוא נידבק על הידיים מה שאין לקורנפלור.אז לא נראה לי שזה קורנפלור.
 

lcפרת

New member
אבל כתוב על האריזה במפורש

רכיבים: קונפלור, סוכרים,חומרים מיצביים, חומרים מונעי התגבשות.
 
למעלה