אני אופה פשתידות מקמח לצליאקים

אני אופה פשתידות מקמח לצליאקים

היא תמיד יוצאת לי רטובה וגליצ'ית מבפנים.

מישהו יודע למה זה קורה לי ואיך אפשר שלא ייצא לי ככה?

אשמח לעזרתכם.
 
משתמשת עם קמח כרגיל, קמח אורז

עושה לי עצירות, לקמח חומוס יש טעם דומיננטי, קמח תפ''את נורא
דביקים כך גם קורנפלור ועוד.

אז מה עושים שהשתיקה תצא טובה ולא רטובה.
 

net the jet

New member
אז קודם כל אני לא יודעת באיזה מתכון את משתמשת

אולי שווה להחליף...
שנית, לשים במקום חלק מהקמח , פירורי לחם נטולי גלוטן, שיספגו קצת מהנוזלים ( יש ירקות, כמו קישואים למשל, שמגירים הרבה נוזלים בזמן בישול )
בגדול, לפשטידות צריך מעט מאד קמח, אז לכי על קמח שאת אוהבת, עם פירורי לחם.
עוד שני דברים קטנים שעושיים לעזור- תבנית יותר גדולה , או לאפות קצת יותר זמן.
 
למעלה