שאלת ״סקר״, אשמח אם תענו.

net the jet

New member
שאלת ״סקר״, אשמח אם תענו.

בשוק יש היום מחבר לא קטן של תערובות מוכנות לאפיה.
המחירים לא זולים, לא תמיד הקמחים בתערובות הם הכי תזונתים שיש, אבל לפעמים הנוחות שווה.
אם היה בשוק ספר אפיה ללא גלוטן, שמיועד לילדים, שלא עושה שימוש בתערובות מוכנות מראש, האם הייתם רוכשים?
תודה לכל מי שיענה.
 

טליאמתי

New member
+הצליאקית הגדולה מוסרת שגם היא

 

d a p h n a

New member
אם היית שואלת לפני שנה-שנתיים, הייתי אומרת שכן

אבל האמת היא שעכשיו כשיש קמחים טובים בשוק כמו "כרגיל", אני לא עושה שום שימוש בספרים הייעודיים ללא גלוטן שלי, כי אני מוצאת שהוא מאוד מתאים למתכונים רגילים. אין לי סבלנות לקנות ולערבב תערובות של קמחים.
 

net the jet

New member
תודה דפנה . האמת, גם אני משתמשת פה ושם

בתערובת של כרגיל, אבל לא לכל דבר. יש הבדל לטעמי בעוגיות ועוכות בחושות בין הקמחים שאני מערבבת, לבין כרגיל. וכמוהן שכשאני מערבבת אני מקםידה שהרוב יהיו קמחים מלאים.
בכל נקרה תודה על התשובה,זהבדיטק מה שאני מעונינת- לשמוע מה בסופו של דברים אנשים מעדיפים.
 

טליאמתי

New member
הצליאקית הבכורה שלי כמעט ולא משתמשת בתערובות לעומת זאת

אני משתמשת בהן ברוב המקרים אבל יש לי לא מעט מתכונים מוצלחים, בעקר ותיקים, שהתערובות לא מתאימות להם ולכן אני תמיד מחזיקה בבית את כל סוגי הקמחים.
 

rigidid

New member
"כרגיל" מתאים להכנת בצק פיצה?

רוצה שינוי מבסיס הפיצה המוכן שאני קונה.
 

d a p h n a

New member
כן. יש מתכון מעולה של היוצרת של הקמח באינטרנט

שעושה פיצה מדהימה.
 

Ccyclist

Well-known member
האמת שאני לא הכי אוכל תחליפי לחם ומעדיף מאכלים אחרים.

לטעמי עדיף לאמץ מטבחים אחרים ומאכלים אחרים, כאשר האתגר הגדול ביותר הוא בנסיעות (אוכל יבש יחסית בר אחיזה שאינו דורש קירור).
&nbsp
כאשר אני הולך למדפי הלל"ג מה שאני קונה הם דברים כמו רוטב סויה ללא גלוטן, מרקים ללא גלוטן, ולאחרונה יש גם איטריות סויה שהן בעיקר חלבון. מהעוגות אני נמנע ככל שאפשר ואת הלחמים אני ממש לא מחבב.
 
למעלה