שאלה "תאולוגית" - האם גלוטן לגמרי לא נקלט כחלבון?

Ccyclist

Well-known member
שאלה "תאולוגית" - האם גלוטן לגמרי לא נקלט כחלבון?

השאלה רלוונטית לעבר כי אני צמחוני וטבעול הוא הרי גלוטן טהור.

אם יש קליטה מסיומת של גלוטן כחלבון בגוף זה אומר שבתקופות שהתבססתי על טבעול קלטתי חלבון ואם יש אפס קליטה זה אומר למעשה שהייתי על אפס חלבון.
 

Ccyclist

Well-known member
אנסה לחדד:

השאלה היא אם החלבון שבגלוטן נקלט אצלנו ברמה מסוימת כמו כל חלבון אחר (במחיר בעיות העיכול וכו') או שאכילת גלוטן שוות ערך לאכילת עשבים ואבנים (כמו בצפון קוריאה) ולא נקלט ממנו שום חלבון ובסך הכל הוא עובר דרכנו תוך גרימת נזקים.
&nbsp
השאלה רלוונטית לעבר כי היו תקופות שכצמחוני טבעול היה אמור להיות אחד ממקורות הילבון העיקריים שלי.
&nbsp
 

טל1492

New member
הגלוטן מתפרק - ובסופו של דבר גם מזין

בדומה לחלבון אחר אולם חלק מאוד ספציפי שנחשף בפירוק הגליאדין עושה הרבה בעיות כפי שאתה בוודאי מכיר
להלן קישור
 
למעלה