Ccyclist
Well-known member
שאלה על חביתות וגזים
אחרי שהפסקתי לאכול גלוטן הגזים נעלמו כלא-היו, ואפילו אם אכלתי משהו עם "מוניטין" לגזים כמו פחית שלמה של שעועית אפוייה (מאכל בריטי) או מיכל חומוס שלם בבך הכל היתה קול ענות חלושה אם בכלל, שום דבר בהשוואה למה שהיה כשאכלתי גלוטן.
אבל:
אתמול, בניסיון להתבסס על חלבון מקומי, אכלתי חביתה עם 4 ביצים וירקות מטוגנים, וסבלתי מגזים ברמות של 33%-50% ממה שקורה עם חשיפה לגלוטן. המחבת היתה נקיה, תערובת הירקות היתה ללא גלוטן (בדקתי את האריזה), המרכיבים האחרים היו שמן זית וביצים. אין לי גזים כשאני אוכל טורטייה או ביצים וצ'יפס אז מה ההסבר המלומד למה שקרה לי אתמול?
האם יש איזה ניחוש? זה חלף כמה שעות אחרי שאכלתי את החביתה הזו אז היא הגורם.
אחרי שהפסקתי לאכול גלוטן הגזים נעלמו כלא-היו, ואפילו אם אכלתי משהו עם "מוניטין" לגזים כמו פחית שלמה של שעועית אפוייה (מאכל בריטי) או מיכל חומוס שלם בבך הכל היתה קול ענות חלושה אם בכלל, שום דבר בהשוואה למה שהיה כשאכלתי גלוטן.
אבל:
אתמול, בניסיון להתבסס על חלבון מקומי, אכלתי חביתה עם 4 ביצים וירקות מטוגנים, וסבלתי מגזים ברמות של 33%-50% ממה שקורה עם חשיפה לגלוטן. המחבת היתה נקיה, תערובת הירקות היתה ללא גלוטן (בדקתי את האריזה), המרכיבים האחרים היו שמן זית וביצים. אין לי גזים כשאני אוכל טורטייה או ביצים וצ'יפס אז מה ההסבר המלומד למה שקרה לי אתמול?
האם יש איזה ניחוש? זה חלף כמה שעות אחרי שאכלתי את החביתה הזו אז היא הגורם.