עצה

טובה73

New member
עצה


בעבודה כשאני מתחילה, לפני אני אוכלת משהו כמו תפוח ושקית במבה,
אחרי כמה שעות אני צריכה עוד משהו משביע לאכול בכיוון של משהו שהוא גם דל סוכר
וגם משביע. אנא עזרתכם מה אפשר לאכול, וכונתי לא אוכל ממש.
 

d a p h n a

New member
קודם כל, למה את אוכלת תפוח ושקית במבה לפני העבודה?

לא עדיף לאכול משהו מזין ומשביע יותר?

שנית, הדיאטנית שלי עבדה איתי לאחרונה על הנושא של הבוקר, והיא קבעה איתי שאני צריכה בעצם לאכול שתי "ארוחות בוקר":
ממש בבוקר, לפני העבודה או כשאני עוד בדרך, אני אוכלת כריך עם ממרח וירקות (אפשר להתאים את זה לצליאקים).
ואז, אחרי שאני כבר מגיעה למשרד ומתמקמת, בסביבות 9:30, אני אוכלת מנה של ברנפלקס (יש גם ללא גלוטן), עם יוגורט לבן וחתיכות תפוח/אגס, יחד עם הקפה שלי.

זה שומר עליי שבעה עד ארוחת הצהריים בכיף.

אני לא בטוחה איך בדיוק תתאימי את זה מבחינת הסוכר כי לא ברורה לי מידת ההקפדה שלך בנושא, אבל זה יכול לתת כיוון.
 

net the jet

New member
יוגורט, פרי, ירקות חתוכים עם גבינה לבנה או בלי.

פירות יבשים או שקדים/ אגוזים.
יש כמה חטיפי אנרגיה ללא גלוטן בשוק, מאד משביע לטעמי....
 

טובה73

New member
תודה נטע. שקלתי לאכול ג'וי וניל,

60 קלוריות והוא ממלא.כי יוגורט 56 קלוריות לא ממלא
לכן אני צריכה להוסיף תפוח.
 
למעלה