מתכון פשוט לעוגת טובלרון לל"ג

Ccyclist

Well-known member
אכלתי את העוגה היום, דיווח:

עיקר העוגה הוא הבסיס, משהו בין פיצפוצים לבראוניז לל"ג, יש לזה עוגייתיות מסויימת לצד פריכות של פיצפוצי אורז (למרות שמשם המותג נראה שאמורים להיות שקדים). שכבת הקרם עצמה נמצאת מעל לבסיס והיא טובה אבל לא כמו במצב בו ישנן מספר שכבות וקרם ביניהן. מעל לקרם יש שכבת שוקולד די עבה, עבה מדי לטעמי, שניתקת מהקרם ו"בורחת" במקום להצמד לשאר פרוסת העוגה.
כמו כן אעיד לטובה שבהשוואה לעוגות עגולות אחרות שנראות קטנות בהרבה מהקופסאות המרובעות בהן הן מגיעות העוגה הזו היתה דומה בגודלה לעוגות סופרמרקט רגילות (אתם מכירים את זה כשהקופסה נראית כמו עוגה ל4-5 אנשים אבל המוצר שבפנים מספיק לשתי פרוסות בקושי? זה קורה גם עם לחמי לל"ג מסויימים שהם בחצי הגודל הנכון).
&nbsp
כמו כן, העוגה היתה מאד מוצלחת בעיני בעלי, שאוכל גלוטן. קניתי אותה בערב אחרי הג'ים וכשאני חוזר הביתה אין לי כוונה לאכול עוגות - אבל האריזה המפתה והמותג המוכר עשו את שלהם והעוגה לא זכתה לראות את פנים המקפיא ונשלחה מייד למיקרוגל להפשרה ביוזמתו. גם את מבחן הטעימה היא צלחה בהצלחה רבה מצידו למרות האלמנטים בה שקצת הפריעו לי.
&nbsp
אאחל בקרוב אצלכם...
 
למעלה