לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1196311,963 עוקבים אודות עסקים

פורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!
x
הודעה מהנהלת הפורום
הודעות מנהלתיות לגולשים חדשים וותיקים - ממש ממש כאן!
המשך >>

לצפיה ב-'איך להפוך את ציפוי השניצל לטעים?'
איך להפוך את ציפוי השניצל לטעים?
<< ההודעה הנוכחית
10/08/2011 | 09:00
22
750
אני קונה את הציפוי הכי זול שיש, זה של... נראה לי דגש, בחבילה גדולה. אבל זה פשוט לא טעים.
אני מכינה עם חרדל וציפוי, והשניצל יוצא... לא טעים.
יש לכם רעיון מה אפשר להוסיף כדי לשפר את הטעם?
צליאק >>
לצפיה ב-'2 רעויונות'
2 רעויונות
10/08/2011 | 09:07
139
1-להשרות בקצת סויה (נטולה), קצת שמן זית, קצת קטשופ וקצת חרדל דיז'ון.
2-לקנות את הפירורים של בראל שהם מעולים מעולים, כולנו אוכלים מהשניצלים עם הפירורים האלה. הבעיה שהם יקרים.....
צליאק >>
לצפיה ב-'לא לחסוך בתבלינים!'
לא לחסוך בתבלינים!
10/08/2011 | 09:21
3
100
גם כשאני קונה פירויר לחם לשאר בני המשפחה אני קונה את הפשוטים/זולים ביותר והלא מתובלים. כמו בכל מאכל אחר הסוד הוא בתיבול! שימי טיפה פלפל, כמות נדיבה של פפריקה והוסיפי ג"כ מעט כמון (זו תוספת מצוינת לשניצל!) הוספה של שומשום לפרורי הלחם ג"כ משדרגת את המנה
בתאבון!
צליאק >>
לצפיה ב-'לא להשתמש בציפוי קנוי..'
לא להשתמש בציפוי קנוי..
10/08/2011 | 10:46
2
93
אנחנו מצאנו שהרבה יותר טעים לצפות שניצל ב:
1. שומשום
2, קמח חומוס טחון + תיבול
3, תפוצ'יפס גרוס
אטריות אורז גרוסות (הופך מאוד קריספי בטיגון)
צליאק >>
לצפיה ב-'אטריות אורז גרוסות?'
אטריות אורז גרוסות?
10/08/2011 | 11:07
1
69
פשוט ככה? פלוס תבלינים?
צליאק >>
לצפיה ב-'כן'
כן
10/08/2011 | 13:36
29
לצפיה ב-'אני חושבת שחשוב מאוד באיזה פירורי לחם משתמשים'
אני חושבת שחשוב מאוד באיזה פירורי לחם משתמשים
10/08/2011 | 10:59
60
אני משתמשת בפירורי לחם של "בר אל" או של "PASKEZ" שני אלה הכי מוצלחים בעיני, וטובלת את הבשר קודם בפירורים ורק אחר כך בביצה.
צליאק >>
לצפיה ב-'לרסק לחמית נ"ג לפירורי לחם'
לרסק לחמית נ"ג לפירורי לחם
10/08/2011 | 11:02
61
ניסיתי בפעם הראשונה בשבוע שעבר ויצא מעולה.
צליאק >>
לצפיה ב-'השאלה היא אם אפשר להוסיף....'
השאלה היא אם אפשר להוסיף....
10/08/2011 | 11:09
1
64
את כל התבלינים האלה + חרדל? כי החרדל משמעותי כאן...
או שאני אתחיל להכין בלי חרדל ורק עם תבלינים, מה אתם מציעים?

דרך אגב, אני אופה את השניצלים, ולא מטגנת. זה חוסך לי המון עבודה, וגם השניצלים יוצאים יותר עסיסיים. החיסרון הוא שאז הציפוי פחות קראנצ'י.
צליאק >>
לצפיה ב-'הטריקים שלי עם שניצלים'
הטריקים שלי עם שניצלים
10/08/2011 | 11:53
100
לביצה הטרופה אני מוסיפה חרדל ושום. אם יש זמן, משרה את השניצל כמה שעות בתערובת. אם לא-לא ממש קריטי. טובלת בפירורים שאני עושה מלחמית נ"ג של אוסם. השניצלים יוצאים מעולה.
צליאק >>
לצפיה ב-'לרסק בייגלה ללא גלוטן ולהשתמש לציפוי שניצלים.'
לרסק בייגלה ללא גלוטן ולהשתמש לציפוי שניצלים.
10/08/2011 | 14:21
51
לצפיה ב-'תחליפי את הציפוי'
תחליפי את הציפוי
10/08/2011 | 16:17
74
הציפוי של דגש הוא קורנפלקס טחון למעשה- אולי זה לא טעים לך. תנסי של נטורל קייקס- אלו ממש פירורי לחם- לדעתי מאוד טעים. יש עוד כמה בשוק- תבדקי ותראי מה טעים לך.
צליאק >>
לצפיה ב-'אנחנו שמים בפירורים'
אנחנו שמים בפירורים
10/08/2011 | 17:22
78
קצת מלח,
אבקת שום, פפריקה, קצת פטרוזיליה מיובשת

בשונה ממה שהמליצו פה בחום על פירורי לחם של בראל - אצלנו הם לא זכו לתגובות נלהבות - לא מהצליאקי ולא מכל השאר - אפילו נאלצתי להיפטר מחבילות ששלחו לנו מישראל - אז אם אתם מנסים אותם - תתחילו מחבילה אחת
צליאק >>
לצפיה ב-'שניצל בציפוי קמח'
שניצל בציפוי קמח
10/08/2011 | 19:57
104
הסבתא של הצליאקית שמשתמשת רק במוצרים שאני מביאה לה,
מכינה שניצל מקמח "תערובת ללחם" של דגש (לא הבאתי לה פרורי לחם משום מה).
היא מוסיפה לו קצת שומשום ותבלינים, טובלת בקמח, ביצה ושוב בקמח.

משום מה השניצל הזה שנקרא "השניצל של סבתא" הוא להיט אצלינו בבית
והבנות מעדיפות אותו כרגע על כל הפירורים האחרים.

הגדולה הלא צליאקית מכינה אותו לחברות שלה בתור השניצל הכי טעים שיש....

חוץ מזה יש לדגש פירורי לחם דקים לא מתובלים שבתוספת תבלינים יוצאים ממש טעימים.
צליאק >>
לצפיה ב-'פתרונות לצפוי שניצל ברמות'
פתרונות לצפוי שניצל ברמות
10/08/2011 | 20:18
86
על השניצל תפזרי פפריקה, כמון, מלח וכורכום וטיפה'לה שמן.
מתכון להכנת פרורי לחם מעולים, זולים ובכמות גדולה .
עודפים של הדברים כדלקמן לשמור במקפיא עד הכנת הפרורים:
לחם, לחמניות, בייגלה, ( את הלחם לחמניה ליבש מעט בתנור כמו צנימים)
ביסלי(ללא גלוטן כמובן) במבה וכמובן תבלינים מרק עוף, כורכום , לפי הטעם.
לטחון הכל יחד לפרורים במג'ימקס ולשמור במקרר.
בהצלחה ובתאבון.
צליאק >>
לצפיה ב-'תיקחי שקית במבה ותרסקי לפירורים ..'
תיקחי שקית במבה ותרסקי לפירורים ..
10/08/2011 | 20:56
68
שהשקית סגורה,לטבול את השניצל בביצה ואז בפרורים של הבמבה,,,הכי טעים שיש באמת,,ואם יורשה לי להוסיף
חסכון ענק,שקית לא גדולה של פירורים עולה 20 שקל כמעט (אני הכי אוהבת את של אורנים המתובל)
אבל תנסי ולא תתאכזבי....
צליאק >>
לצפיה ב-'לאחר ניסויים רבים - רק פרורים של אורנים'
לאחר ניסויים רבים - רק פרורים של אורנים
10/08/2011 | 21:10
55
לצפיה ב-'תודה לכולם!'
תודה לכולם!
10/08/2011 | 21:14
1
30
לצפיה ב-'אצלינו הכי הכי אוהבים...'
אצלינו הכי הכי אוהבים...
10/08/2011 | 21:20
76
פירורי לחם תוצרת ביתית. פעם בכמה זמן אני מכינה משאריות של לחמים או לחמים/לחמניות/פיתות.
לפעמים אני מכינה רגיל (רק מלח/פלפל), לפעמים עם חרדל ודבש, לפעמים עם צ'ילי מתוק, לפעמים עם רוטב ברבקיו.
צליאק >>
לצפיה ב-'אנחנו מכינים את הפירורים לבד'
אנחנו מכינים את הפירורים לבד
10/08/2011 | 21:24
75
ראיתי את זה כאן.
אני מרסקת קורנפלקס צהוב לא מתוק+פצפוצי אורז תפוח. זה הבסיס, ולזה אפשר להוסיף -בייגלה נטול, לחם/לחמניות יבשות... ואנחנו תמיד מוסיפים שומשום.
ובבלילה חרדל+סויה+ביצה ועם טיפונת שום.
צליאק >>
לצפיה ב-'ציפוי'
ציפוי
11/08/2011 | 18:08
56
אצלנו אוהבים ביגלה נ"ג מרוסק במגימקס (גם יותר זול מפירורים קנויים)
צליאק >>
לצפיה ב-'פתרון מוצלח, זול, וטעים נורא -'
פתרון מוצלח, זול, וטעים נורא -
11/08/2011 | 21:05
90
שביבי תפו"א להכנת פירה אינסטנט
אחרי שטובלים בביצה - לטבול את השניצל בשביבים
יוצא מעולה, ריח וטעם ומראה ממש כמו עם הפרורי לחם המקורי עם הגלוטן
אגב,אני טובלת לפני הביצה את השניצל בקמח קונדיטור, אח"כ ביצה ואח"כ שביבי תפו"א ואח"כ הופ לשמן הרותח
בתיאבון :)
צליאק >>
לצפיה ב-'השרשור הוכנס להודעות נבחרות '
השרשור הוכנס להודעות נבחרות
12/08/2011 | 07:17
36

הודעות אחרונות

07:06 | 30.11.19 אורחים בפורום
15:54 | 29.11.19 אורחים בפורום
12:21 | 21.11.19 אורחים בפורום
21:01 | 20.11.19 mothermotherworg
09:46 | 13.11.19 טובה744
14:47 | 10.11.19 אורחים בפורום
18:27 | 25.10.19 טובה744
13:14 | 20.10.19 אורחים בפורום
12:18 | 17.10.19 אורחים בפורום
10:25 | 27.09.19 אורחים בפורום
01:07 | 18.09.19 אורחים בפורום
20:47 | 24.08.19 אורחים בפורום
07:43 | 02.08.19 אורחים בפורום
09:17 | 01.08.19 אמא של הבנים
21:41 | 24.07.19 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ