לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום צליאק
שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
הודעות מנהלתיות לגולשים חדשים וותיקים - ממש ממש כאן!
המשך >>

עוגת כדורי שוקולד קארין גורן - שאלה
<< ההודעה הנוכחית
23/07/2011 | 17:40
3
31
אחרי כ"כ הרבה מיילים משבחים - החלטתי לנסות..
זה לא שהעוגה לא נגמרה, אבל אני ממש לא אהבתי - הביסקוויטים נהיו רכים ומגעילים כאלה ובכלל לא קראנצ'י

איך זה צריך להיות? מה לא עשיתי בסדר?
השתמשתי בביסקוויטים נ"ג של אסם
העוגיות לא נשארות קרנצ'י
23/07/2011 | 17:52
2
גם בכדורי שוקולד עם גלוטן העוגיות לא נשארות קרנצ'י. אני לא יודעת אם עשית משהו לא בסדר או לא.
אצלינו בבית, מאד אוהבים אתה עוגה הזאת. בדרך כלל אני משתמשת בביסקוויטים נ"ג של אסם, לפעמים מערבבת שאריות של עוגיות אחרות, פעם ערבבתי כמה נשיקות שנשארו ועוד.
אני לא יודעת אם הכנת היום או אתמול, אבל בדרך כלל העוגה הזאת, כמו הרבה עוגות ללא אפיה, טעימה יותר ביום שאחרי.
אני מעדיפה לא להשתמש בהם לאפיה
23/07/2011 | 19:02
2
וגם לא לכדורי שוקולד או משהו בסגנון - בדיוק מהסיבה שכתבת. הפיתרון שמצאתי זה להחליף אותם בעוגיות בישולה, מה שדורש קצת יותר מאמץ אבל זה יחסית זניח והתוצאות הרבה יותר שוות.
זה כנראה עניין של טעם. אצלי, גם העוגה הזאת
23/07/2011 | 22:14
3
וגם בכדורי השוקולד הם מאוד מוצלחים.
אני חושבת שזה די תלוי בגודל השברים שלהם.
אם שוברים לחתיכות ממש קטנות, פירורים, זה סופג יותר נוזלים ומתרכך. כשהחתיכות קצת יותר גדולות, גם אם הן סופגות, הן לא נהיות דביקות ומרגישים את הביסקוויטים.
עשיתי את העוגה כמה פעמים (בהמלצתה של אמא של הבנים(:). בפעם הראשונה ביום ההגשה ואחר כך יום קודם. היא הרבה יותר מוצלחת שהיא שוהה במקרר יום שלם.
אצלנו היא מאוד אהובה על כולם.
הודעות אחרונות
19:56 | 06.02.16 אורחים בפורום
05:28 | 06.02.16 אורחים בפורום
21:37 | 05.02.16 אורחים בפורום
10:00 | 05.02.16 אורחים בפורום
12:20 | 30.01.16 אורחים בפורום
02:30 | 29.01.16 dinanaim1
16:49 | 28.01.16 אורחים בפורום
10:59 | 28.01.16 net the jet
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ