לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום צליאק
שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!
x
הודעה מהנהלת הפורום
הודעות מנהלתיות לגולשים חדשים וותיקים - ממש ממש כאן!
המשך >>

עוגת כדורי שוקולד קארין גורן - שאלה
<< ההודעה הנוכחית
23/07/2011 | 17:40
3
31
אחרי כ"כ הרבה מיילים משבחים - החלטתי לנסות..
זה לא שהעוגה לא נגמרה, אבל אני ממש לא אהבתי - הביסקוויטים נהיו רכים ומגעילים כאלה ובכלל לא קראנצ'י

איך זה צריך להיות? מה לא עשיתי בסדר?
השתמשתי בביסקוויטים נ"ג של אסם
צליאק >>
העוגיות לא נשארות קרנצ'י
23/07/2011 | 17:52
2
גם בכדורי שוקולד עם גלוטן העוגיות לא נשארות קרנצ'י. אני לא יודעת אם עשית משהו לא בסדר או לא.
אצלינו בבית, מאד אוהבים אתה עוגה הזאת. בדרך כלל אני משתמשת בביסקוויטים נ"ג של אסם, לפעמים מערבבת שאריות של עוגיות אחרות, פעם ערבבתי כמה נשיקות שנשארו ועוד.
אני לא יודעת אם הכנת היום או אתמול, אבל בדרך כלל העוגה הזאת, כמו הרבה עוגות ללא אפיה, טעימה יותר ביום שאחרי.
צליאק >>
אני מעדיפה לא להשתמש בהם לאפיה
23/07/2011 | 19:02
2
וגם לא לכדורי שוקולד או משהו בסגנון - בדיוק מהסיבה שכתבת. הפיתרון שמצאתי זה להחליף אותם בעוגיות בישולה, מה שדורש קצת יותר מאמץ אבל זה יחסית זניח והתוצאות הרבה יותר שוות.
צליאק >>
זה כנראה עניין של טעם. אצלי, גם העוגה הזאת
23/07/2011 | 22:14
3
וגם בכדורי השוקולד הם מאוד מוצלחים.
אני חושבת שזה די תלוי בגודל השברים שלהם.
אם שוברים לחתיכות ממש קטנות, פירורים, זה סופג יותר נוזלים ומתרכך. כשהחתיכות קצת יותר גדולות, גם אם הן סופגות, הן לא נהיות דביקות ומרגישים את הביסקוויטים.
עשיתי את העוגה כמה פעמים (בהמלצתה של אמא של הבנים(:). בפעם הראשונה ביום ההגשה ואחר כך יום קודם. היא הרבה יותר מוצלחת שהיא שוהה במקרר יום שלם.
אצלנו היא מאוד אהובה על כולם.
צליאק >>
הודעות אחרונות
18:43 | 28.05.16 אורחים בפורום
09:34 | 28.05.16 נטלי22
10:37 | 26.05.16 אורחים בפורום
09:28 | 26.05.16 אורחים בפורום
19:13 | 25.05.16 אורחים בפורום
15:30 | 25.05.16 אורחים בפורום
15:22 | 25.05.16 אורחים בפורום
08:29 | 25.05.16 רונה1122
00:24 | 24.05.16 אורחים בפורום
07:12 | 23.05.16 אלון בן יהודה
21:55 | 22.05.16 אורחים בפורום
חם בפורומים של תפוז
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
הקשר בין טראומה והתמכרות למין
הקשר בין טראומה...
איך טראומה יכולה ליצור התמכרות? אתם מוזמנים כבר...
הקשר בין טראומה והתמכרות למין
הקשר בין טראומה...
איך טראומה יכולה ליצור התמכרות? אתם מוזמנים כבר...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ