ללא גלוטן, ללא סוכר וללא לקטוז

daniela21

New member
אני לא משתמשת בו כלל

פעם אחת קניתי, אחרי שבזבזתי יותר מחצי בקבוק אגבה על גלידת תות, הבנתי שממש לא הגיוני שאשלם בערך 20 ש"ח בכל פעם שאני צריכה להמיר סוכר לסירופ. אגב תמי, מתי נוכל לרכוש בארץ קמח קוקוס? אני משתמשת המון בקמח שקיבלתי מארה"ב ובקרוב מאד לא ישאר ממנו זכר. אין ספר שהוא משדרג כל מתכון.
 

Tami661

New member
עובדת על זה - כבר כמה יבואנים חזרו אלי

עם תשובה שלילית אבל יש אחד, מקסים ומיוחד, שבודק בשיא הרצינות את הנושא ואמור לחזור אלי עם תשובה. בינתיים, אם יהיה לך מקרה 'חירום' אין לי בעיה למכור לך מהכמות המסחרית שקניתי.
 
ועוד משהו על תחליפים

צריך להיזהר מהמלצות על תחליפים טבעיים שלכאורה עדיפים. סירופ אגבה לסוכרתי הוא בדיוק כמו סוכר. הערך הגליקמי שלו מעט נמוך יותר (כלומר לכאורה נספג יותר לאט בדם, אבל זה מדד שכבר לא משתמשים בו היום בסוכרת) אבל זה סוכר והוא מעלה יפה ומהר את רמת הסוכר בדם. כשאסור סוכר צריך להתייחס לרק לתחליפים הלא טבעיים... יש מוצרים שונים מצמח הסטיביה ובהם אין בכלל סוכר, לעומת זאת טעם הלוואי לא מתאים לכולם
 

shavririt

New member
קיגל תפוחי אדמה..

אפשר להכין את אותו מתכון אך בצורה של ריסוק תפוא"ד לא מבושלים בפומפיה או במעבד מזון, ואפייה בתנור, ללא השחמה של לילה. קוגל מסורתי
 

טליאמתי

New member
תמיד חשבתי שקוגל עושים מאיטריות../images/Emo4.gif

הכנתי אותו מתקתק עם תפוחעץ מגורד פנימה+קינמון+קצת סוכר+ביצים. תמיד חשבתי שזה היה קוגל מוצלח כל כך. כנראה שזאת הייתה סתם פשטידה ולאף אחד לא היה נעים לומר לי
 

vered1111

New member
../images/Emo13.gif הסירי דאגה מליבך... גם קיגל מאיטריות נחשב

קיגל... לפחות בתפוצת פולין הרחבה....
אני בכל מקרה אוהבת את כל הסוגים...
 
תודה רבה לכולם על ההמלצות

אני מקווה שהחברה תוכל להעזר בעצות ואני בטוחה שאני אוכל להעזר על מנת להכין לחבר של הצליאקי משלוח מנות שווה
יום טוב, אמא של הבנים
 
ממרחים טובים

אמנם לא מתכון אבל פתאום ראיתי שהממרחים של "חרובית" שאנחנו משתמשים בהם עומדים בכל הקריטריונים: ללא גלוטן וללא סוכר (ידעתי) אבל גם ללא לקטוז. יש ממרח חרובים, שקדים, שומשום, אגוזי לוז ועוד. יש סדרה שלמה עם סוכר וקצת פחות מבחר בלי סוכר אבל יש. הם מאוד טעימים
 
למעלה