קוביות חמאה, בננה צ'יפס ושוקולד
קוביות חמאה, בננה צ'יפס ושוקולד----סימה.ד: 250 גרם חמאה בטמפ' החדר 1/2 כוס אבקת סוכר 2 חלמונים מס' 2 2 כוסות קמח רגיל מנופה 1/2 כוס קורנפלור 1/2 כוס אגוזים טחונים 1/4 כוס ברס (אגוזי לוז מקורמלים וגרוסים) 1/2 כוס בננה צ'יפס קצוצות (פרוסות בננות יבשות) 1 מקופלת מפוררת 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר כפית תמצית וניל *** מערבבים בכף עץ את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים ומאחדים אותם במסה. מנפים את הקמח והקורנפלור לתוך הקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד אשר מתקבל בצק נעים. יוצרים ביד את הצורה – עיגולים, אליפסה או גליל (אותו עוטפים בתוך ניילון נצמד ומקפיאים עד להתקשות. פורסים לפרוסות ). אופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות.
קוביות חמאה, בננה צ'יפס ושוקולד----סימה.ד: 250 גרם חמאה בטמפ' החדר 1/2 כוס אבקת סוכר 2 חלמונים מס' 2 2 כוסות קמח רגיל מנופה 1/2 כוס קורנפלור 1/2 כוס אגוזים טחונים 1/4 כוס ברס (אגוזי לוז מקורמלים וגרוסים) 1/2 כוס בננה צ'יפס קצוצות (פרוסות בננות יבשות) 1 מקופלת מפוררת 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר כפית תמצית וניל *** מערבבים בכף עץ את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים ומאחדים אותם במסה. מנפים את הקמח והקורנפלור לתוך הקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד אשר מתקבל בצק נעים. יוצרים ביד את הצורה – עיגולים, אליפסה או גליל (אותו עוטפים בתוך ניילון נצמד ומקפיאים עד להתקשות. פורסים לפרוסות ). אופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות.